Back Back Nieuws

De ultieme beeldbeleving met 360° projectie

29 oktober 2015
Dat panorama projecties niet alleen rechthoekig zijn, bewijst Aventiq met haar 360° projecties. Een indrukwekkende manier om een boodschap over te brengen aan je publiek.
 
Waan je in een andere wereld
'De rondom projectie is in vorm en inhoud altijd erg spectaculair. Doordat je gehele gezichtsveld wordt beslagen door het beeld waan je je in een andere wereld. Je wordt meegenomen door landschappen of laten je vliegen door een waterval. In het concept zoals wij het hier hebben uitgevoerd is zelfs het beeld van de cilinder aan twee zijdes zichtbaar. Van de binnenkant én van de buitenkant! Zo ontstaat er een uniek object waarop we communiceren in alle talen en een theater waarin we alle presentaties kunnen weergeven!', aldus Bram van der Vorst, mede-eigenaar van Aventiq.

Blijvende indruk
'Mensen in het evenementen vak zijn altijd op zoek naar nieuwe, spannende manieren om een boodschap over te brengen', stelt het team van Aventiq. 'Uiteraard zijn catering en aankleding een belangrijk onderdeel van een evenement, maar dragen maar voor een klein deel bij aan de algemene beleving van de boodschap. Door het inzetten van panorama projecties in combinatie met de juiste content, komt een verhaal tot leven. Op deze manier heb je een betere kans op het achterlaten van een blijvende indruk bij het publiek. En dat is natuurlijk het doel van een evenement'. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!