Back Back Nieuws

Creëer overal slaapmogelijkheden met de Sleepboxx

14 maart 2016
Adhoc Horecamakelaars heeft een complete slaaptrailer in portefeuille; het Sleepboxx Basic Mobile Hotel. De trailer verkeert nog in nieuwstaat. De trailer is gedurende 2013/2014 geheel nieuw, zeer hoogwaardig professioneel opgebouwd. Overal waar er behoefte is om te kunnen overnachten en er ter plekke onvoldoende mogelijkheden zijn, biedt de slaaptrailer uitkomst.

Laag energieverbruik
Doordat de slaaptrailer is voorzien van zonnepanelen en LED-verlichting, kan deze in zonnige tijden ook zonder elektriciteitsaansluiting worden ingezet. Wanneer er minder zon is, blijft het energieverbruik hierdoor laag. Dit is een groot voordeel bij evenementen waar het beschikbare stroomquotum en de te gebruiken stroompunten beperkt zijn.

Multi-inzetbaar
Een ander groot voordeel van de Sleepboxx slaaptrailer is ook dat deze te plaatsen is op elke denkbare locatie waar een vrachtwagencombinatie toegang toe heeft. Doordat de Sleepboxx slaaptrailer bij aflevering wordt afgekoppeld en de truck vervolgens de locatie verlaat, wordt er geen onnodig gebruik gemaakt van de vaak schaars beschikbare ruimte. Mogelijk brandgevaar wordt hierdoor bovendien sterk verminderd omdat de Sleepboxx slaaptrailer geheel vrij is van brandstoffen.

Dit maakt de Sleepboxx slaaptrailer bij uitstek geschikt is voor de backstage area van evenementen, festivals en concerten, groepsaccommodaties, sportwedstrijden, toernooien, outdooractiviteiten, beurzen, conferenties, onderhoudswerkzaamheden, opvang bij calamiteiten, trouwerijen, feesten, et cetera. Ook kan de Sleepboxx slaaptrailer ingezet worden als ad hoc uitbreiding bij accommodaties, B&B's en overige locaties waarbij overnachtingsmogelijkheden worden aangeboden. 

Plug & Play
De trailer maakt gebruikt van Plug & Play; binnen 15 minuten is de Sleepboxx volledig operationeel op elke toegankelijke locatie. Er is geen zwaar materieel nodig zoals een kraan of heftruck nodig voor het installeren. De trailer is een echte eyecatcher en kan door middel van 'wrapping' ook goed dienst doen als marketing tool.

Zie de website voor meer informatie. 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!