Back Back Column

Christine Markvoort: Luxe Hei- ehh grassessie boeken?

13 september 2016

Heisessie. Waarom noemen ze dat eigenlijk zo? Zie jij jezelf tijdens het ochtendgloren al in driedelig pak of mantelpakje in een kringetje op een boomstronk zitten? Plastic bekertje koffie en een broodje kaas in de hand? Groot wit vel op een boom gespijkerd. Nee? Ik ook niet. Eerlijk gezegd vermoed ik dat veel teams nooit echt de hei onder hun blote voeten voelden. Waarom zouden ze ook als het veel prettiger kan? Een heisessie is geen synoniem voor afzien. Het gaat meestal om een vergadering, lezing, brainstorm, training of presentatie. Liefst met borrel en diner. Buiten de deur en in een omgeving die totaal anders is dan waar normaalgesproken gewerkt wordt.

Die omgeving mag best een beetje leuk zijn. Neem nou mijn stad Eindhoven. De stad die werd uitgeroepen tot slimste regio van de wereld en onlangs benoemd tot een van de drie ‘European Cities of the Year’. HIER gebeurt het. Eindhoven is Technologie, Design en Kennis en dat heeft een grote aantrekkingskracht voor bedrijven. Grote spelers in de High Tech wereld zoals ASML, NXP, FEI zijn hier gevestigd en we hebben ook nog eens de beste TU van Nederland.

In die bijzondere stad staat een prachtig stadion waar landskampioen PSV huist. Mijn club! We hebben prachtige vergaderzalen, een fantastische businessclub, presentatieruimtes en nog veel meer. In al deze ruimtes is het succes, de historie en het doorzettingsvermogen voelbaar. Dé plek om inspiratie op te doen. De locatie alleen is al een belofte voor een grote opkomst. Grote of kleine teams en groepen; het maakt niet uit. Zelfs de Bestuurs- en Sponsoretage is buiten de wedstrijddagen beschikbaar voor jullie (jaar)vergadering, presentatie, congres, receptie of diner.

Het Philips Stadion biedt ietsiepietsie meer faciliteiten dan de hei. Philips Stadion Events regelt jouw bijeenkomst tot in de puntjes. Alle ruimtes zijn voorzien van de meest voorkomende AV zoals beamer, scherm en geluid. De verlichting is ieder moment instelbaar en de koffiecorner zorgt er voor dat iedereen wakker is én bij de les blijft. Koffie in een plastic bekertje is goedkoper, maar een luxe 8-uurs vergaderarrangement, inclusief heerlijke lunch én parkeren in de garage naast het stadion, kost slechts € 39,50.

Zijn jouw gasten altijd al benieuwd geweest naar de inrichting van het spelershome? Eindig je bijeenkomst dan met een borrel aan de bar in deze ruimte. Hier huilden, lachten en feesten voetballegendes als Ronaldo, Romário, Ruud van Nistelrooij, Ruud Gullit, Jan van Beveren en vele anderen.

Presentatie, congres, receptie of diner op de Bestuurs- en Sponsoretage? Hoe mooi is het dan om jouw genodigden te begroeten via de led-boarding langs het veld?! Ik wil je heel graag inspireren en hier geen ál te commercieel verhaal van maken. Dus weet je wat? Kom anders zelf een keer kijken, ik nodig je graag uit voor een rondleiding, kop koffie en brainstorm. Want in het Philips Stadion kan alles. Nou ja, bijna alles! Je kunt met blote voeten op het gras. Hei hebben we helaas niet…

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!