Back Back Nieuws

Certificaat Hygiëne Oké voor Beurs-WTC

22 april 2011
Namens Hygiëne Keur, overhandigde de heer Pascal Driessen afgelopen woensdag het zogeheten Hygiëne Oké Certificaat aan Jolande Huijers (directeur Beurs Rotterdam N.V.), René Nelissen (hoofd Beurs-WTC Congress & Event Center) en Michel Deijkers (chef-kok).

Eerste locatie in Rotterdam
Onlangs is Beurs-WTC Congress & Event Center een samenwerkingsverband aangegaan met Hygiëne Keur B.V. als partner in het hygiënebeheer van levensmiddelen. Het keuringsproces bij Beurs-WTC Congress & Event Center verliep uitzonderlijk snel. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij de eerste locatie in Rotterdam is aan wie Hygiëne Keur het certificaat heeft toegekend. Voor het behalen van het keurmerk dient de gegadigde de processen van het verwerken, bereiden, vervoeren, behandelen en serveren van eet- en drinkwaren zo te beheersen, dat volgens de Warenwetregeling, de veiligheid van de producten kan worden gegarandeerd. De samenwerking met Hygiëne Keur past overigens goed binnen het MVO beleid van Beurs-WTC, waarin de normen van de Green Key centraal staan.

Hygiëne is vanzelfsprekend

René Nelissen toonde zich bij de uitreiking verheugd met het hygiëne certificaat. Hij bedankte alle medewerkers die zich dagelijks inzetten om continu aan alle eisen te voldoen. Verder gaf hij te kennen dat het eigenlijk niet anders kan, goede hygiëne is vanzelfsprekend binnen een met 5-Hamers gewaardeerd congrescentrum. Aansluitend werden in de keuken de bij het Hygiëne Oké Certificaat behorende bewijsstukken uitgereikt en werd het glas geheven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!