Cascade wint voor derde keer publieksprijs van MeetingreviewCascade wint voor derde keer publieksprijs van Meetingreview
Back Back Nieuws

Cascade wint voor derde keer publieksprijs van Meetingreview

03 januari 2017

Cultureel Centrum Cascade heeft 2016 afgesloten met het, voor de derde jaar op een rij, winnen van de Publieksprijs in de categorie XL (tot 500 deelnemers) van vergaderlocaties. Een unieke prestatie. Gasten hebben beoordelingen achter gelaten op het onafhankelijke platform van MeetingReview.com. Er is beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering. Cultureel Centrum Cascade heeft de hoogste totaal score gekregen en is daarmee de verdiende winnaar van deze publieksprijs. 

 
Op Meetingreview.com kunnen gasten een beoordeling geven over vergaderlocaties in Nederland. Er wordt al flink gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en boekers van vergaderingen kunnen hier dus zien wat de ervaring van andere bedrijven zijn. Ook voor de locaties is het goed om zo te kunnen zien wat gasten vinden van hun bedrijf. 
 

Vijf categorieën

Voor de publieksprijs van Meetingreview zijn de locaties onderverdeeld in vijf categorieën om het zo makkelijker te maken om de locaties te kunnen vergelijken. Cultureel Centrum Cascade zit in de XL categorie tot 500 deelnemers per bijeenkomst. Cultureel Centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht scoorde in 2016 weer een hoog gemiddelde namelijk een 9, de hoogste score. 

Voor de derde keer
Nog specialer is dat Cascade deze prijs voor de derde keer op een rij heeft gewonnen. Daarnaast is Cascade op de derde plek geëindigd van alle categorieën tezamen. Dit alles maakt het natuurlijk een geweldige prestatie om dit gemiddelde zo hoog te houden gedurende drie jaar. Op 2 februari wordt de prijs uitgereikt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!