Back Back Nieuws

Café-Restaurant Huis de Beurs nieuwe locatie Bos&Bos Catering

06 januari 2016
Bos&Bos Catering voegt met ingang van eind januari 2016 Café-Restaurant Huis de Beurs in Groningen toe aan haar portefeuille van vaste locaties.

Renske Bos: ‘Dit schitterende klassieke allround horecabedrijf gevestigd op de hoek van de Folkingestraat, het A-Kerkhof  en de Vismarkt in hartje Groningen is een fantastische aanwinst voor ons bedrijf. Behalve het café-restaurant beschikt het pand over meerdere zalen geschikt voor besloten bijeenkomsten zoals bedrijfsfeesten, vergaderingen, recepties en diners. De maximale capaciteit is ca.1.000 gasten. Hierdoor sluit deze locatie naadloos aan bij onze andere bedrijven. Dat het pand gelegen is op een van de mooiste plekken in de binnenstad is helemaal geweldig! Aan het huidige concept zal weinig veranderen. Dat is namelijk de kracht van het bedrijf’.

Huis de Beurs is een klassiek, nostalgisch Gronings café-restaurant, dat omstreeks 1795 al zou zijn. Het ontleent zijn naam aan de aan de overzijde gevestigde Korenbeurs, waar tot ver in de 20e eeuw granen, zaden en peulvruchten, afkomstig van de Ommelanden, werden verhandeld.

Meer locaties
Naast deze nieuwe locatie, exploiteert Bos&Bos Catering nog meer locaties, zoals Paviljoen Sterrebos, het Groninger Museum, het Drents Museum, Het Groninger Forum, Groningen Airport Eelde en de TT-Hall in Assen. De partycatering tak verzorgt allerlei partijen op flexibele locaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!