Back Back Nieuws

Brasserie Paardenburg in Michelingids 2017

20 december 2016

Een prachtig compliment voor onze keukenbrigade: ook dit jaar staat Brasserie Paardenburg met een eervolle vermelding in de wereldberoemde Michelingids 2017. De inspecteurs zijn onder de indruk van de grill bij de ingang van de brasserie, maar schrijven dat ook vleesliefhebbers een mooi aanbod krijgen voorgeschoteld. Volgens de gids pakt Brasserie Paardenburg uit met goede bereidingen en een no-nonsense aanpak.


Chef executive Richard Aloserij is trots op zijn team: 'Wij werken elke dag hard om constante kwaliteit te bieden aan onze gasten. Dit is de kroon op ons werk, een geweldig stukje waardering voor het hele team.'

Brasserie Paardenburg op TV!

Brasserie Paardenburg heeft de Nationale Business Succes Award gewonnen in de categorie Brasserie-restaurantbranche! We zijn door de onafhankelijke jury geprezen als sterke en toonaangevende speler in onze branche. Volgende week komt het RTL programma De Succesfactor langs om ons de oren van het hoofd te vragen over de award en de factoren achter ons succes. Het resultaat kun je op eerste kerstdag om 13.00 uur bekijken op RTL 7. Uitzending gemist? Op Oudejaarsdag is de herhaling, ook om 13.00 uur.

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Aan het einde van het jaar bepaalt de jury welke branchewinnaar er naar huis gaat met de overall prijs. En dat is niet zomaar een prijs. De Nationale Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland, die gepaard gaat met een geldprijs van 100.000 euro.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!