Back Back Nieuws

BrandBase creëert fotobouwwerk op hoofdkantoor Shell

24 juli 2015
Een fotocollage van meer dan 2.000 m² met beelden van medewerkers en hun diverse werk siert vanaf 23 juli het monumentale gedeelte van het Shell-hoofdkantoor in Den Haag. Het door BrandBase gecreëerde grootste steigerdoek van Nederland toont de verscheidenheid aan werknemers en hun werkzaamheden bij het energiebedrijf.

Het steigerdoek van maar liefst 2.064 m² is geplaatst aan de voorzijde van het oudste deel van het hoofdkantoor van Shell aan de Carel van Bylandtlaan in Den Haag. Het rijksmonument wordt de komende periode gerestaureerd, zodat het voor de toekomst blijft behouden.

Hoofdrolspelers
De collage toont beelden van een geoloog die de ondergrond in kaart brengt tot een onderhoudsmonteur op de raffinaderij, en van een tankwagenchauffeur die brandstoffen aflevert tot een laboratoriummedewerker die innovaties test. De hoofdrolspelers op het doek zijn allemaal werknemers van Shell. In totaal hebben 170 medewerkers van verschillende disciplines meegewerkt om een zo volledig mogelijk beeld van alle activiteiten te tonen.

Kijkje in de keuken
Marvin Pupping, director BrandBase: ‘Het is een prachtige opdracht om het grootste doek van Nederland te kunnen maken voor op een pand met zoveel historie. Shell geeft op deze manier letterlijk en figuurlijk een heel persoonlijk kijkje in de keuken aan iedereen die passeert en laat het vakmanschap en enthousiasme van de medewerkers zien.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!