Back Back Nieuws

Blues Brothers onderweg naar Hengelo en Den Haag

04 oktober 2013

Royal Promotions nodigde deze week een groep journalisten uit voor een persreis naar Berlijn. We kwamen niet pur sang voor de geneugten van de Duitse hoofdstad, de Oktoberfesten of de culturele en historische sightseeings, maar wel voor een perspresentatie van TEC Entertainment in Estrel, het grootste hotel van Duitsland met maar liefst 1.125 kamers en suites, 60 meeting rooms, 5 restaurants, een 5.000 vierkante meter congreszaal en het Estrel Festival Center.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Stars in Concert – alleen de beste internationale look-and-sound-a-like artiesten
TEC Entertainment, onderdeel van EMESA (waar ook vakantieveilingen.nl onder valt) is binnen drie jaar tijd een gevestigde naam als producent van spraakmakende producties zoals 'The Queen Experience' en 'HAIR, the musical'. Sinds kort werkt TEC Entertainment samen met het in Duitsland razend populaire en award winning Stars in Concert dat onder meer in het Estrel Festival Center vijf avonden per week volle zalen trekt.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Bernhard Kurz: "We zijn het niveau van Vegas voorbij"
Bernhard Kurz, producent van Stars in Concert: “Het idee voor Stars in Concert is zeventien jaar geleden ontstaan in Las Vegas. We zijn met onze shows het niveau van Vegas zelfs voorbij: we doen hier alles aan en willen alleen de beste producties maken met top internationale look-and-sound-a-like artiesten. In Berlijn is Stars in Concert de meest succesvolle show, en tevens de enige die ongesubsidieerd avond aan avond publiek uit heel Duitsland en ver daarbuiten aanspreekt.” Een van de onderdelen in Stars in Concert is het onnavolgbare optreden van de Blues Brothers look-and-sound-alikes.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Soul, blues en humor
Samen met andere media-afgevaardigden kreeg ik dan ook, om 10 uur ’s ochtends, toen Berlijn nog langzaam ontwaakte, een showcase te zien van ‘I’m a soulman’- A tribute to the Blues Brothers. En die kwam binnen! De soul, blues en humor spatte er vanaf. Het is een show die vanaf 12 tot en met 20 oktober zal neerstrijken in RaboTheater Hengelo en het World Forum in Den Haag. ‘Everybody, needs somebody’, is een gevleugelde uitspraak die absoluut van toepassing is op het illustere duo dat sinds de jaren ’70 bekend staat als de Blues Brothers. De twee waren onafscheidelijk en immer gekleed in hun zwarte pak, met pigskin hoed en eeuwige donkere zonnebril. Zij werden de de iconen van de blues. Deze spraakmakende legendes keren dan ook met een succesvolle musical-comedy show naar het theater in Hengelo en de Haagse hofstad. 

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Glamoureuze hommage
De twee rasartiesten Tim Stamper en Kenny Bukowski brengen ‘I’m a soulman’ levensecht over de bühne, zelfs op dit vroege tijdstip. Het explosieve duo zal in Hengelo en Den Haag avonden vol briljante hits zingen, samen met een fantastische live band, de swingende Brunettes en zelfs ‘Aretha Franklin’ en ‘Ray Charles’. Shondell Mims kruipt in de huid van Aretha Franklin tijdens deze musicale show. Met haar krachtige stem en haar bruisende optreden staat er een echt podiumbeest op de planken. Mims is een vaste gast in de productie van Stars in Concert in Estrel en met haar vertolking van Aretha Franklin is zij een zeer waardige look-and-sound alike. We zijn er over uit: deze artiesten brengen een glamoureuze hommage aan legendarische internationale sterren.

Voor meer informatie over de optredens in Hengelo en Den Haag: www.seetickets.nl.

Fotocredits: Daniël Kroll Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!