Back Back Nieuws

Bijna miljoen Vietnamezen bezoeken Holland Dorp

03 november 2010

10 dagen lang maakte het Alkmaarse HollandPromotions.com (label van Feestvarken Producties) onderdeel uit van Holland Village in Vietnam. Ruim 4.000 m2 Hollands glorie heeft op topdagen ongeveer 15.000 bezoekers per uur verwelkomt. Afgelopen zondag vond de officiële afsluiting plaats van het Holland Village in Saigon (Ho Chi Minh stad, Vietnam). Deze week wordt het Holland dorp afgebouwd dat plaats vond in het “Vondelpark van Saigon”, midden in het drukke zakencentrum. De organisatie kijkt terug op een succesvol evenement. De doelstelling van 500.000 bezoekers is ruimschoots overtroffen. Vietnamese media heeft veel aandacht gegeven aan het evenement   (zie www.Holland-Village.com onder media). Dit was een van de doelstellingen van het project.

[afbeelding niet meer beschikbaar] 

Per dag werkte totaal een kleine 200 medewerkers aan het evenement. Ruim een jaar is aan het project gewerkt. We hebben een bijzonder leuke tijd gehad. Erg druk en warm en zeker de moeite waard. Aldus mede organisator, Paul Zonneveld van Holland Promotions (onderdeel van Feestvarken Producties uit Alkmaar).

 

 

Holland Promotions uit Alkmaar naar Bangkok
Het volgende evenement zal plaatsvinden in het zakencentrum van Bangkok. We vliegen eind deze maand alweer. Ter gelegenheid van de verjaardag van de Koning van Thailand wordt een 3 daags evenement gehouden door de Nederlandse Ambassade. Holland Promotions vliegt hiervoor haar complete Rembrandtshow naar de hoofdstad van Thailand. Naast replica’s van meesterwerken van Rembrandt wordt een bloemenmozaïek van tulpen in de vorm van een reuzen schilderspallet vervaardigd. Ook wordt een levensgrote Nachtwacht – geschilderd op duizenden klompjes – tentoongesteld. 
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!