Back Back Nieuws

Bedrijfsuitje met André van Duin in combinatie met diner of borrel

10 januari 2015
Komiek André van Duin zal dit voorjaar voor het eerst in zijn carrière te zien zijn in een toneelstuk. Samen met acteur Kees Hulst kruipt hij in de huid van het legendarische variétéduo The Sunshine Boys in de gelijknamige toneelklassieker. Het komische meesterwerk The Sunshine Boys gaat over twee komieken die na jaren ruzie proberen om nog één keer samen op te treden. De confronterende hereniging van deze twee rasartiesten op leeftijd zorgt voor zowel komische als ontroerende momenten. The Sunshine Boys zal van 2 april tot en met 17 mei 2015 exclusief te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Groepsarrangementen
Je kunt een bezoek aan de voorstelling The Sunshine Boys in combinatie met een feestelijk arrangement is voor je relaties of medewerkers organiseren. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen. The Sunshine Boys is slechts 6 weken te zien, grijp dus snel uw kans. Speciaal voor de zakelijke markt worden er een aantal kaarten vastgehouden, zodat er altijd beschikbaarheid is voor groepsarrangementen.

The Sunshine Boys
Willie en Louis waren ooit de grootste namen op het variétépodium. Nu, tien jaar later, zullen ze samen nog één keer terugkeren op het toneel in een grote televisieshow. Het grote probleem is, dat ze elkaar in jaren niet gesproken hebben en in grote onmin uit elkaar zijn gegaan. Naast een klinkende komedie is The Sunshine Boys ook een ontroerend stuk over eenzaamheid en vriendschap; universele thema’s die ervoor gezorgd hebben dat deze komedie uit 1972 nog steeds met veel succes wordt opgevoerd.

The Sunshine Boys is een hoogtepunt in de geschiedenis van de well-made comedy. Iedere komiek wil dit stuk een keer gedaan hebben. Veel grote artiesten ter wereld hebben het al gespeeld: Walter Matthau en George Burns in de verfilming uit 1975, Johnny Kraaijkamp en Eric van der Donk in 1993, Mini & Maxi in 2006 en Danny DeVito in 2012 op West End in Londen. In de rol van Willie zal Nederlands grootste komiek André van Duin, zijn debuut maken als acteur in een toneelstuk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!