Back Back Nieuws

BeamSystems, verhuurder én verkoper van de nieuwe Panasonic projector in Nederland

12 juli 2012
Panasonic introduceert ’s werelds compactste en lichtste 20.000 Ansi Lumen projector. BeamSystems is voor Panasonic de juiste partner om de PT-DZ21K op de Nederlandse markt te introduceren vanwege de jarenlange audiovisuele ervaring van het bedrijf.  De 3-Chip DLP projector heeft een lichtopbrengst van 20.000 Ansi Lumen, is aantoonbaar goedkoop in onderhoud en dat alles in een kleine en stille verpakking.

Uitkomst
De projector is voor de culturele- en evenementensector een uitkomst vanwege de hoge lichtopbrengst en de professionele eigenschappen in nog niet eens 62(b) x 29(h) x 80(d)cm.

Allernieuwste technische snufjes
Omdat BeamSystems altijd de eerste wil zijn met de nieuwste technische snufjes zijn de eerste vier stuks al aangeschaft voor de verhuur. Jozef Hey, de oprichter van BeamSystems, is erg opgetogen over de aankoop van de Panasonic PT-DZ21K: ‘Voor ons én voor onze klanten is deze projector perfect’.
‘De mogelijkheden zoals 3D, geometrische correctie en edge-blending hebben de keuze voor het aanschaffen van deze projector gemotiveerd. Bovendien passen de lenzen van onze huidige verhuurvoorraad op de projector. Ook is de projector erg voordelig in het onderhoud dankzij een laag energieverbruik van 2200W en de lampen die 2.000 uur meegaan. De projector is ook nog eens stil met maar 49dB’, vervolgt Jozef. ‘Kortom de Panasonic PT-DZ21K sluit erg goed aan bij ons huidige Panasonic assortiment en de wensen van onze klanten.’ Vanaf 1 augustus is de Panasonic PT-DZ21K beschikbaar in de verhuur bij BeamSystems.

Over BeamSystems
BeamSystems is ontstaan in de periode dat video z’n intrede deed in het clubcircuit, festivals, musea en galerieën. Vanaf het begin maakte het bedrijf zich hard voor het toegankelijk maken van deze beeldcultuur. BeamSystems heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke audiovisuele partner in de culturele en evenementen sector en beschikt over een breed en hoogwaardig verhuurassortiment. Zij ontwikkelen tijdelijke en vaste audiovisuele installaties voor musea, theater, congressen,  publieksevenementen en bedrijfspresentaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!