Audio Obscura haalt Peggy Gou naar Amsterdam voor SKALARAudio Obscura haalt Peggy Gou naar Amsterdam voor SKALAR
Back Back Nieuws

Audio Obscura haalt Peggy Gou naar Amsterdam voor SKALAR

20 december 2019

Audio Obscura maakt zich op voor een speciaal feest op 1 februari in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. In het midden van de bewegende kunstinstallatie SKALAR van Kangding Ray en Christopher Bauder zal niemand minder dan Peggy Gou optreden. De Zuid-Koreaanse super ster staat bekend om haar dromerige flow in haar tracks, zoals te horen in haar grote hit van 2019 ‘Starry Night’.

Kunstenaars

Bekend om hun unieke events, zal Audio Obscura samenwerken met het team achter SKALAR om een bijzondere avond neer te zetten. De muziek van Peggy Gou, Kangding Ray en supporting acts zal fuseren met de visuals van de installatie, gearrangeerd door Christopher Bauder. De artiesten zullen in het midden van de prachtige circulaire locatie optreden. De kunstenaars achter SKALAR, muzikant Kangding Ray en lichtkunstenaar Christopher Bauder, sluiten de avond af met een speciale live AV techno set.

Aard en essentie van menselijke emoties

SKALAR is een grote audiovisuele installatie uit Berlijn, welke te bewonderen zal zijn in de Gashouder van 10 Januari tot en met 5 Februari. De installatie wordt mogelijk gemaakt door Audio Obscura, WHITEvoid en Westergas. Het kunstwerk speelt in op menselijke perceptie met de effecten van licht en geluid door middel van lichtstralen, bewegende spiegels en surround sound die op elkaar reageren. Het biedt een soort meditatie, waarbij de aard en essentie van menselijke emoties centraal staan.

Dit unieke feest waar muziek en beeldende kunst samensmelten wil je niet missen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 19 december 12.00.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!