Back Back Nieuws

ATP Event Experts houdt ons op de hoogte vanuit Londen…

27 juli 2012

[afbeelding niet meer beschikbaar]Even een van onze correspondenten ter plaatse voorstellen… ATP Event Experts zal tijdens de Olympische Spelen regelmatig verslag uitbrengen op Events.nl, onder andere dankzij de Ally reporters. 

ATP en NOC*NSF
Een hele eer dat de organisatie hier tijd voor vrij wil maken, aangezien het een enorm drukke periode is. ATP Event Experts is sinds 1997 Official Ticket & Travel Agent van NOC*NSF. Niet alleen vervoert en accommodeert de zakelijke reis- en evenementenorganisatie het Nederlands Olympisch en Paralympisch Team, ook heeft ATP Event Experts al vele jaren ervaring met de verkoop van entreekaarten en het samenstellen van complete arrangementen rondom de Olympische Spelen.

Wat doet ATP Event Experts tijdens de Spelen?
Joline Verloove, online redacteur bij ATP, legt dat haarfijn uit: "Een 125-koppig ATP Event Experts team is gedurende de Spelen op locatie in Londen. Het tijdelijke kantoor van ATP Event Experts is gevestigd in het Holland Heineken House. Hier kan iedereen ook terecht bij de informatie- en de ticketbalie. ATP Event Experts buigt zich over de logistieke begeleiding, excursies en de totale hospitality van alle klanten en officials. Alle programma’s zijn op maat samengesteld. In Londen verplaatsen de klanten en hun gasten zich met 28 tourbussen, auto’s, fietsen en het openbaar vervoer. Veel klanten hebben bovendien een eigen tourleader. Een enorm grootschalige logistieke planning dus, waarbij last minute handelen een vereiste is."

[afbeelding niet meer beschikbaar]Hoe zal ATP deze editie van de Olympische Spelen verslaan?
"ATP Event Experts wil iedereen, ook de thuisblijvers, dichter bij de Olympische Spelen brengen dan ooit tevoren. En Ally gaat daar voor zorgen. Ally is een vernieuwend innovatief concept waarbij de grens tussen een online en offline omgeving vervaagt en een iPad het centrum vormt. Ally krijgt hierbij hulp van reporters, die met haar de Olympische Spelen verslaan. Elke twee dagen gaat er een nieuwe reporter met Ally op stap. Zodoende worden Ally’s belevenissen vanuit verschillende invalshoeken gedeeld."
 
Wat kunnen we verwachten van de Ally reporters en wie zijn het eigenlijk?
"Negen reporters gaan tijdens de Spelen met Ally op pad. Dit zijn zowel bekende als onbekende Nederlanders. Zo gaan onder meer cabaretier Howard Komproe, schaatsster Ireen Wüst en GTST-acteur Mark van Eeuwen met Ally naar Londen. Zij zullen via de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en natuurlijk Ally’s eigen website www.allylive.nl alle ins & outs van de Spelen verslaan. Alle reporters bezoeken olympische wedstrijden en drinken uiteraard een biertje in het Holland Heineken House. Vrijdag 27 juli bijt reporter Joost Geurtsen de spits af."
 
Kunnen lezers zelf ook vragen stellen aan de reporters?
"Ally is natuurlijk bereikbaar via de social media kanalen. Via Twitter kan je haar ook een opdracht geven: de #allymissie. De creatiefste inzending wordt beloond met kaartjes voor de olympische hockey- en basketbalfinale."
 
[afbeelding niet meer beschikbaar]Vandaag heb jij het genoegen gehad de eerste reporters uit te zwaaien op Schiphol. Wat is toen gezegd / besproken?
"Mijn collega en ik hebben Joost en een goede vriend, de eerste reporters, opgewacht in onze oranje Ally-polo, en de laatste praktische spullen overhandigd. Zij waren heel enthousiast en konden niet wachten totdat ze bij de olympische tenniswedstrijd in het Wimbledon Park waren! Uiteraard hebben we nog even besproken of ze nog speciale of gekke dingen van plan zijn tijdens de Spelen. Maar dat mag ik helaas niet verklappen… daarvoor moeten jullie Ally volgen!"
 
Kijk voor meer informatie op:
www.allylive.nl
www.facebook.com/AllyLiveLink
www.twitter.com/AllyLiveLink

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!