Back Back Column

Arjen Lemstra: Ik wil niets missen!

06 juli 2011

‘Er wordt me veel gevraagd hoe ik aan de naam Levensgenieters gekomen ben. 16 jaar geleden is deze naam ontstaan bij een reclamebureau toen wij aan het bedenken waren wat mijn toenmalige compagnon Chris en ik onderscheidde van anderen. Wij hadden allebei al jaren de naam op alle feestjes aanwezig te zijn en als laatste het licht uit te doen. En…. vooral niets te willen missen. We werden gezien als echte Levensgenieters.

Het regende uitnodigingen
Als vader en ondernemer heb ik nu niet meer de behoefte om het licht uit te doen, omdat ik weet dat de laatste uren van een feest er vaak niets spannends meer gebeurt. Alhoewel er uitzonderingen zijn. Het gevoel van niets te willen missen zit echter nog diep in mijn genen. De afgelopen maand juni heb ik het dan ook zeer zwaar gehad, het regende uitnodigingen! Alle records voor borrels, openingen, rondleidingen, bijeenkomsten, jubilea, introducties werden gebroken in deze maand. Het leek of de gehele evenementenbranche gezamenlijk had afgesproken om de maand juni uit te kiezen om iets speciaals en leuks te organiseren.

Met pijn in mijn hart…
Ik denk dat ik wel 40 uitnodigingen met pijn in mijn hart heb moeten afslaan. Avond in Amerongen, heropening Edda Huzid, summermeeting SITE, diner Aan de Poel, Derde Donderdag, zomeravond in eendjes, opening Pianobar en ga zo maar door.

Het voorstel
Daarom wil ik alle organisatoren, locaties en brancheverenigingen vragen om volgend jaar alle leuke uitnodigingen te verdelen over maart, april, juli of november, zodat ik dan niets meer hoef te missen. In juni moet ik namelijk heel hard werken.

Bij voorbaat dank.’

Arjen Lemstra
Levensgenieters

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!