Back Back Nieuws

Apollo Hotels viert officiële opening Apollo Hotel Groningen

21 september 2015
Apollo Hotel Groningen ontving eind juni al haar eerste gasten maar 17 september werd het hotel in het bijzijn van genodigden, partners en pers officieel geopend. ‘Deze avond is de kroon op het harde werk van het team tijdens de flinke transformatie en de eerste maanden na opening. We zijn supertrots op het eindresultaat en zijn blij met de overweldigende reacties’, aldus Herman van der Poel, General Manager van het hotel.

Keycard uit ijssculptuur
Na een welkomstwoord van Bas Tolmeijer, directeur van Apollo Hotels & Resorts, Auke de Vries, directeur van  Christelijke Woningstichting Patrimonium en wethouder Roeland van der Schaaf, vond de officiële openingshandeling plaats. Samen beitelden de heren een keycard uit een indrukwekkend ijssculptuur van het markante gebouw La Liberté, waarin Apollo Hotel Groningen is gevestigd. Deze keycard stond symbool voor de entree van alle genodigden tot het hotel. Met deze toegangskaart kregen zij de kans om het eindresultaat eens goed te bekijken. Er werd zeer enthousiast gereageerd op het moderne design van het hotel.

TT Assen
Het eerste weekend na de opening moest het team al vol aan de bak met de TT in Assen, sinds dat weekend is de rust niet meer teruggekeerd in het hotel. Bas Tolmeijer is blij met dit resultaat: ‘We hopen dat we deze positieve start vast kunnen houden de komende tijd en ook veel nieuwe toeristen mogen ontvangen is ons gloednieuwe hotel.’

Foto: Bas Tolmeijer, directeur Apollo Hotels & Resorts, overhandigde Herman van der Poel en zijn team bloemen en taart als dank voor de ongekende inzet tijdens de transformatie en succesvolle opening van Apollo Hotel Groningen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!