Back Back Nieuws

Amrâth blaast nieuw leven in Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague

04 november 2014
Zoals bekend is het hotel Kurhaus Scheveningen na het faillissement op 24 oktober jl. voor wat betreft exploitatie en eigendom in handen gekomen van de Nederlandse Hotelgroep Amrâth van de familie Van Eijl. De groep onder meer bekend van Grand Hotel Amrâth Amsterdam en Grand Hotel de l’Empereur Maastricht telt nu zeventien hotels in het drie-, vier- en vijfsterren segment.

General manager
In de afgelopen week werd de heer Marcel Bosman (48), die meer dan zeven jaar de general manager van Grand Hotel Amrâth Amsterdam was, benoemd tot general manager van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague. Marcel gaat met het team, waaronder ongetwijfeld een groot aantal oud-medewerkers dat solliciteerde na het faillissement, het Haagse icoon nieuw leven inblazen. Vergaande plannen zijn hiervoor in voorbereiding. Het ontbijt-, lunch- en dinerrestaurant is verplaatst naar het voormalige Kandinsky Restaurant met uitzicht op zee. Voor Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague is gekozen voor een uitstraling van ‘Bourgondisch Chique’ die past bij het gebouw.

PR
Voor de PR ondersteuning en woordvoerderschap is het bureau Peter Wijnen Public Relations met ruim dertig jaar ervaring in de Gastvrijheidssector aangetrokken. Bureau werkte in het verleden een aantal jaren voor de Amrâth Groep.

Alle reserveringen uit het verleden, ook die voor congressen en evenementen, zijn gegarandeerd.

Foto: Marcel Bosman

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!