Back Back Nieuws

Alles is geregeld. En zo niet, dan zal niemand dat merken…

08 augustus 2008

Patrick Smits van Waesberghe is voor Photonic aanwezig in Beijing tijdens de Olympische Spelen. Hij vertelt ons regelmatig over de gebeurtenissen in het Holland Heineken House. Inmiddels is de directeur van Photonic al een week aan het acclimatiseren in het Oosten, hoewel hij nog geen woord Chinees spreekt.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Foto: Photonic

“Vandaag is het een beetje hectisch, alles draait nog niet zoals het moet. Internet doet het niet helemaal naar behoren en af en toe valt het weg. Wel lastig, want daar zijn we natuurlijk afhankelijk van”. Verder is alles geregeld, volgens Patrick. “Zo niet, dan zal niemand dat merken, als je begrijpt wat ik bedoel.”

Patrick vindt de sfeer super. “Tot nu toe hebben we alleen nog maar achter de schermen gewerkt en is het vrij rustig geweest, maar Erica Terpstra en Prins Willem-Alexander hebben hun gezicht al laten zien. Iedereen is in een vrolijke stemming. Nu gaat het echt gebeuren!”

Patrick moet de verbinding verbreken omdat hij met 50 kg fotopapier sjouwt, terwijl hij de telefoon aan één oor heeft. Binnenkort meer…!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!