Back Back Nieuws

Afwezigheidsmelder aan… en op naar China!

31 juli 2008

Veel bedrijven zijn de komende weken in de ban van de Olympische Spelen in Beijing. Niet alleen vanwege de sportactiviteiten, maar ook vanwege werkzaamheden ter plaatse. Dat blijkt ook wel uit de afwezigheidsmeldingen die ik de afgelopen dagen steeds vaker als ‘reply’ op mijn mails krijg:

Hartelijk dank voor uw bericht.

Van 1 t/m 28 augustus verblijf ik in China en ben ik niet in de gelegenheid om dagelijks mijn maill te beantwoorden.

Op 08-08-2008 om 8 minuten over 8 worden de Olympische Zomerspelen in Beijing officieel geopend. De sportieve verwachtingen van ’s werelds beste atleten zijn hooggespannen. Dat geldt ook voor de last-minute organisatorische voorbereidingen van veel ondernemingen. Er kan nu niets meer aan het toeval overgelaten worden. Bedrijven als ATP – The Advanced Travel Partner – en Albron zijn er helemaal klaar voor!

ATP Manager International Sports Strategy Jeroen de Roever over de te leveren prestaties van het toegewijde team: “Het ATP-team staat in de startblokken om dit gigantische project in goede banen te leiden. We zijn er helemaal klaar voor! Iedereen heeft er zin in en verheugt zich om naar China te vertrekken. Uiteraard kijken we ook al vooruit. Na Beijing staan in 2010 de Olympische Winterspelen in Vancouver op het programma. Inmiddels zijn hiervoor alweer de eerste tickets geboekt.”

De staff van Albron is met de nieuwe knaloranje werkkleding ‘ready to rumble’! Bekijk hieronder het filmpje van de ludieke ‘fashionshow’.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!