Back Back Nieuws

ACS en Palexpo Genève verlengen samenwerking

11 juni 2015
ACS audiovisual solutions verlengde onlangs haar samenwerking als preferred supplier van tijdelijke zalenbouw met Palexpo Genève. Deze specialistische oplossing van ACS zal Palexpo ondersteunen bij het faciliteren van grote internationale conferenties. Gezamenlijk hebben ACS en Palexpo onder andere het ESTRO congres (The European Society for Radiotherapy & Oncology) gefaciliteerd in 2013, waarvoor verschillende tijdelijk zalen inclusief AV faciliteiten zijn gebouwd. ACS biedt full-service AV faciliteiten en heeft nu ook IT oplossingen opgenomen het in het partnership, middels haar IT-partner Eventresult.

Jessica Ylstra, managing director ACS audiovisual solutions: 'We zijn trots om al jaren samen te mogen werken met Palexpo en elkaar te kunnen aanvullen bij het verstrekken van full-service congres faciliteiten. We zijn blij ons partnerschap uit te breiden met geïntegreerde IT-oplossingen via onze IT partner Eventresult. Zo kunnen wij innovatieve full-service faciliteiten leveren en Palexpo oplossingen van hoge kwaliteit bieden.'

IT-oplossingen
ACS transformeert elke lege beurs- of expositie hal in een volledig uitgeruste zaal, of in een willekeurig aantal afzonderlijke zalen, voor de break-out sessies van een congres. ACS, gevestigd in Amsterdam, werkt in heel Europa als de preferred AV supplier van enkele van de grootste en meest gerespecteerde internationale associaties en congres organisatoren. IT-partner Eventresult is een zuster bedrijf van ACS en biedt innovatieve IT-oplossingen voor nationale en internationale congressen, met presentatie managementoplossingen als een van haar specialiteiten.

Palexpo
Palexpo is centraal gelegen met de internationale luchthaven van Genève op korte afstand. Daarnaast ligt het stadscentrum van Genève op tien minuten afstand, waardoor het een ideale locatie is voor een internationaal congres.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!