Abbie’s ijsbusAbbie’s ijsbus
Back Back Interview

Abbie den Engelsman en Marianne Dams van Abbie’s ijsbus #event17

13 april 2017

Wie ben je en wat doe je?

Wij zijn Abbie den Engelsman en Marianne Dams van Abbie’s ijsbus. Wij komen met onze ijsbus langs op feesten en partijen; bedrijfsfeesten, barbecues, bruiloften, etc. Daarnaast hebben we een vaste standplaats in Dordrecht op zondagmiddag.

Wat brengt jullie naar Event 17?

We waren hier vorig jaar ook en toen hebben we zoveel veel nieuwe ideeën en contacten opgedaan! Zo raakten we in gesprek met Toet Toet Food, een ‘makelaar’ in foodtrucks en worden we sindsdien op de website aangeboden. Daar hebben we ontzettend veel werk uitgehaald.

Waar komen jullie net vandaan?

We hebben zojuist een sessie gevolgd van Jordi van de Bovenkamp, hij liet zien wat je allemaal wel niet met Twitter kunt doen, hoe het je zichtbaarheid kunt vergroten. Was heel leuk om te zien, maar social media is niet zo ons ding. Misschien komt dat nog.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

De IJsvak-Beurs begin februari, daar worden altijd nieuwe smaken gepresenteerd. Dat is voor ons wel interessant, want we willen niet altijd maar met dezelfde smaken rondrijden. We vinden het leuk dat mensen bij ons met bijzondere smaken in aanraking komen, naast de standaard smaken die het altijd goed doen. Ook gaan we altijd naar de ijsbeurs in Italië. Dat is zo ontzettend groot, in vergelijking daarmee is de Jaarbeurs maar een schuurtje.

Foto: Clickshots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!