18 December: Améézing kerstpakket18 December: Améézing kerstpakket
Back Back Nieuws

18 December: Améézing kerstpakket

20 november 2018

Améézing kerstpakket is de kerstborrel voor de freelancers, ZZP'ers en heeel kleine bedrijven, op dinsdag 18 december van 16.00 – 18.00 uur bij Zandfoort aan de Eem.

Dit jaar organiseren Mariska Jacobi van Améézing Eventz en Bernard van Gellekom van Studio FCG deze kerstborrel. 'Al jaren missen we een kerstborrel, omdat we een eigen bedrijf hebben zonder personeel. We horen dan verhalen van vrienden, familie en partner dat ze een kerstfeest op kantoor hebben, en wij willen dat ook', zegt Bernard.

Wat kun je verwachten:

Een lekker drankje bij aankomst, een bitterballetje erbij (je kan tenslotte niet op 1 been staan) en als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl: een kerstpakket van weleer! Lekkere blikjes ragout, saaie soepstengels, mierzoete kersen op sap - het kerstpakket van vroeger is terug. Allemaal spullen die je eigenlijk niet wilt, maar mooi wel mee naar huis krijgt.
DJ BvG draait de lekkerste (kerst)hits, alles op verzoek.
De gezelligste kerstborrel van het jaar. Ook kleine bedrijven en eenmanszaken verdienen tenslotte een gezellige middag om te vieren wat een fantastisch jaar ze achter de rug hebben.

Dresscode:

Foute (kerst)outfits, galajurken, sneakers, sneeuwpakken --> zoals je zelf wil.

Kosten: €20,18 excl. BTW. Stuur een mail naar mariska@iameventz.nl en we sturen netjes een factuur.

Na de borrel kan er bij Zandfoort aan de Eem gedineerd worden. Dit moet wel van tevoren geboekt worden via info@zandfoort.nl. Reserveringen op de dag zelf kunnen niet worden voorzien.

Kom 18 december gezellig naar Améézing kerstpakket, adres Eemlaan 100 in Amersfoort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!