Back Back Nieuws

10.000ste bijeenkomst voor 25-jarig Conference Line International

12 april 2013
Conference Line International bestaat dit jaar 25 jaar en heeft vorige maand de 10.000ste boeking mogen realiseren. Wat begon als een klein gespecialiseerd team is uitgegroeid tot een volwaardig congresbureau. Conference Line International adviseert, begeleidt en organiseert wereldwijd bijeenkomsten voor diverse opdrachtgevers.

Back to the basics
'Ondanks het digitale tijdperk en de video-conferencing die wordt aangeboden, is er nog steeds behoefte aan face-to-face meetings. Dit zijn trends die we de laatste tien jaar duidelijk hebben opgemerkt. Daarnaast merk je dat men kiest voor een korter verblijf, men prijsbewuster is en zijn 'groene locaties' trendy. De 5-sterren hotels worden minder aangevraagd, de voorkeur gaat uit naar 4-sterren hotels,' aldus Joost van Wijk.

Vorige week is een van de opdrachtgevers, Barbara Ingenbleek van TTN, in het zonnetje gezet als dank voor de afgelopen jaren. Barbara is tevreden over de dienstverlening o.a. omdat de vaste medewerkers deskundig meedenken tijdens de organisatie van een conferentie. ‘Is er een last-minute uitdaging, dan wordt het altijd opgelost,' aldus Barbara Ingenbleek.

Foto: Annemarie Broekhuis (Conference Line International) en Barbara Ingenbleek (TTN)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!