Koninklijk theater CarréKoninklijk theater Carré
Back Back

Borgen, deze zomer exclusief in Carré

Carré brengt de theaterhit Borgen terug! Na een tournee met volle zalen en lovende pers zijn we ontzettend trots om Borgen van het Noord Nederlands Toneel in de zomer in Carré te presenteren. Wereldwijd smulden miljoenen kijkers van de Deense tv-serie Borgen. NNT speelt op 1, 2, 15 & 16 juli dit politieke drama in een 9 uur durend theaterevenement, compleet met live muziek en diner.

Borgen staat op 1, 2, 15 & 16 juli in Carré en begint om 13:00 uur; de laatste ‘aflevering’ duurt tot 22:00 uur.

  • Borgen in Carré
    Borgen in Carré

Het verhaal

Borgen is het verhaal van Birgitte Nyborg die als premier van Denemarken dagelijks keuzes moet maken tussen haar idealen en de harde politieke werkelijkheid. Vertrouwensrelaties worden op de proef gesteld en bovendien wordt het steeds moeilijker haar gezinsleven overeind te houden.

U eet tijdens Borgen mee met de acteurs. Zij krijgen smakelijke gerechten en hapjes voorgeschoteld, ontwikkeld door niemand minder dan de schrijver van de originele tv-serie (en tevens Deense topchef) Adam Price. Tussen de episodes kunt u een luchtje scheppen en aan het begin van elke nieuwe episode krijgt u een terugblik.

Let op: Borgen staat op 1, 2, 15 & 16 juli in Carré en begint om 13:00 uur; de laatste ‘aflevering’ duurt tot 22:00 uur. De ticketprijs is incl. 5 gerechten die gedurende de dag geserveerd worden. Vooraf ontvangt u van ons een uitgebreide kijkwijzer met daarin alle info omtrent dit theaterevenement.

Dagtocht Borgen in Carré

Samen met Carla Oortwijn Travel en Events heeft Koninklijk Theater Carré een speciaal arrangement samengesteld. Een volledig verzorgde theater dag!
Vanuit Noord-Nederland rijden er comfortabele touringcars naar Amsterdam om de magistrale uitvoering van het NNT in Carré te beleven.

Via de site van Carla Oortwijn Travel & Events zijn de arrangementen te boeken.