Filmset dagjetelevisiemaken.nl Filmset dagjetelevisiemaken.nl
Back Back Evenementenbureaus

Dagjemaken.nl

 • Joop van den Endeplein 1
  1217 WJ Hilversum

  Tel: 035 626 7040

 • dagjemaken.nl -

In het kort

 • omdat je creatiever bent dan je denkt
 • met tastbaar eindresultaat naar huis
 • ontdek de wereld van media zelf!
 • televisie, radio, magazine en nog veel meer......
 • kruip in de rol van een ander

Ga naar de website

dagjemaken.nl gelooft dat je creatiever bent dan je denkt!

Voor een dag de regisseur van een tv-commercial? Jouw eigen radioprogramma de lucht in? Of al je creativiteit kwijt in een echt magazine? Maak het mee en kom een dagje maken!

dagjemaken.nl biedt activiteiten aan op het snijvlak van media en entertainment. Wil je naast een leuke dag ook iets leren, staat teambuilding hoog in het vaandel of ben je op zoek naar een gezellige dag voor jouw team? dagjemaken.nl denkt graag met je mee om een geheel op jouw wensen afgestemd programma samen te stellen.

dagjemaken.nl is specialist in een aantal dagjes, we hebben de volgende formats ontwikkeld:

 • dagjetelevisiemaken.nl
 • dagjeradiomaken.nl
 • dagjemagazinemaken.nl

dagjemaken.nl zet graag haar expertise en ervaring in voor het welslagen van een prachtige dag.

Met plezier maken wij jullie evenement geheel op maat en wisselen daarom graag van gedachten over de optimale invulling van het programma. Deze arrangementen kunnen ingezet worden op een evenement als onderdeel van een geheel dag programma maar ook als een los staande activiteit. Dat doen we al meer dan 15 jaar met passie voor creativiteit! Bij elke productie wordt je begeleidt door een professioneel team: regisseur, producer en cameraman.

 • dagjemagazinemaken.nl - inspiratie opdoen in magazines
  dagjemagazinemaken.nl
 • Verhalen schrijven door de redactie
  dagjemagazinemaken.nl
 • Opname dagjetelevisiemaken.nl op het Mediapark
  Take 1 - Media Park
 • 3, 2, 1, Actie!
  3, 2, 1, Actie!
 • dagjeradiomaken.nl
  Radio maken
 • Schuifpaneel radio maken
  Radio maken

‘’dagjemaken.nl werkt met professionals met veel ervaring in de televisiewereld. Wij zorgen ervoor dat de hele dag een entertainend en uniek karakter heeft.’’

Dagje Televisie maken

De opnamen worden gemaakt met professionele camera’s waarmee de televisie items door de deelnemers zelf worden gefilmd. Na het creatieve proces en het uitwerken van de televisieproducties zijn de deelnemers zelf de regisseur, cameraman/vrouw en natuurlijk de acteurs/actrices.

Aan het einde van de dag na de opnamen worden de tapes ingeleverd bij de crew van dagjetelevisiemaken.nl waarna zij aan de slag gaan met de montage van de televisie items.

Dagje Radio Maken

Kruip in de huid van de deejay, de sidekick, de entertainmentreporter, de nieuwslezer en maak je eigen programmajingle. Onder professionele begeleiding krijg je alle benodigde tips & trucs.  En natuurlijk luister je met z’n allen naar het fantastische eindresultaat.

Na een korte uitleg van onze radiocoach gaan de redactieteams uiteen en verdelen de  verschillende onderdelen. Vervolgens gaan jullie op zoek naar informatie en schrijven de scripts over weer, verkeer en files. Na een introductie van onze radioprof gaan jullie aan de slag om een eigen radioshow te maken.

Elke show bestaat uit verschillende categorieën waarin diverse radio items gemaakt worden. Een item kan gaan over showbizz, maar ook over de actualiteit binnen de organisatie. Samen stemmen we de onderwerpen van deze items af.

Ieder item moet goed voorbereid worden. Achtergrondinformatie, desk research en het schrijven van een script wordt de deelnemers zelf uitgevoerd. Dan het spannende moment: de opname!

Dagje Magazine Maken

Tijdens een dagje magazine maken kan je ervoor kiezen om een mooi papieren exemplaar te maken of ook een e-magazine te ontwerpen. Je gaat samen met journalisten aan de slag om de juiste content te verzamelen zodat je een magazine hebt wat informeert, entertaint en natuurlijk humor bevat!

Voor het maken van een magazine is veel redactieoverleg nodig. Communicatie is belangrijk; deadlines, column schrijven, meer of minder woorden gebruiken, opmaak, aanpassen en veel meer. Alle ingrediënten die horen bij het maken van een magazine komen aan bod.

De conceptteksten en illustraties worden ter plekke gemaakt net als de pakkende titel. De concepten worden beoordeeld door jullie eigen eindredactie en indien goedgekeurd kunnen de artikelen verder uitgewerkt worden.

Op basis van alle aangeleverde inhoud wordt de vormgeving door één van onze professionals op maat gemaakt. Zo hebben jullie een tastbare offline of online herinnering aan deze dag!

Neem contact op met Dagjemaken.nl

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Dagjemaken.nl zal z.s.m. contact met u opnemen.