Back Back Vervoer en verkeer

TukTuk Brabant

  • Elfhuizen 1
    4931 AX Geertruidenberg

    Tel: 0624 123 659

  • TukTuk Brabant

Ga naar de website
TukTuk Brabant De tuktuk (ook: toektoek) is in Aziatische landen, met name in Thailand, een algemeen bekende vorm van openbaar vervoer. Maar de TukTuk is ook niet meer weg te denken uit Brabant! Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. Een groot verschil met Thailand, onze TukTuk’s zijn elektrisch aangedreven. De Tuk Tuks hebben geen CO2 uitstoot en dus geen stank. Onze Tuk Tuks zijn Fun and Friendly! Ze bieden plaats aan 7 personen (inclusief bestuurder), hebben een bereik van 75km en rijden 45 km/u. Met onze TukTuk’s kan het gehele jaar worden gereden. In de winter maken we de TukTuk helemaal dicht en zetten de verwarming lekker aan! 
 
Tuk Tuk Brabant verhuurt haar Tuk Tuks voor speciale doeleinden zoals trouwvervoer, evenementenvervoer, promotie, beurzen, open dagen, fotoshoots etc.  Doordat onze TukTuk’s elektrisch zijn, zonder CO2 uitstoot, zijn de prima te gebruiken voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan grote evenementen hallen o.i.d.
 
Tuk Tuk Brabant richt zich op bedrijfsuitjes , familie-uitjes, vrijgezellendagjes, speciale doeleinden en losse tuk tuk verhuur rondom Nationaal Park de Biesbosch.  Door de samenwerking met onze zusterbedrijven Bootje Gezond en Scootertje Gezond ontstaan er tal van mogelijkheden.

Neem contact op met TukTuk Brabant

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van TukTuk Brabant zal z.s.m. contact met u opnemen.