VeldemanVeldeman
Back Back Locaties

Veldeman

 • Wijshagerstraat 17
  B-3960 Bree (B)

  Tel: 0032 8947 3131

 • Veldeman

In het kort

 • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
 • Creatieve invulling van uw wensen
 • Professionele totaalaanpak
 • Hoge kwaliteit, veiligheid en stiptheid
 • Eigen productiefaciliteiten

Ga naar de website

Veldeman... tentsetter!


Veldeman is, met meer dan 40 jaar ervaring, marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en hallen. Een bedrijfs- of privéfeest, opendeurdag, sport- of cultureel evenement, beurs, tentoonstelling, VIP-dorp, festival, winterevenement... Veldeman zorgt steeds voor een creatieve en innovatieve invulling en vooral een onvergetelijk evenement.

De structuren worden ontwikkeld volgens de modernste technologieën en geleverd in alle maten en vormen. Naast het leveren van kwaliteitsvolle producten, staan service en flexibiliteit centraal. Het Veldeman team staat steeds klaar voor een professionele begeleiding en vakkundig advies. Chique, modern, klassiek, alles kan. Daarenboven kan Veldeman ook zorgen voor vloeren, verwarming, verlichting, stoffering,tapijt, toiletten enz. Dankzij de totaalaanpak hoeft men zich geen zorgen meer te maken.

Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen: het bedrijf is VCA-gecertificeerd en de structuren voldoen aan de strengste en meest recente internationale normen. Ook duurzaam ondernemen is voor Veldeman een absolute prioriteit. Door verstandig om te springen met beschikbare middelen, materialen en energiebronnen wil het bedrijf haar ecologische voetafdruk beperken. Met activiteiten in meer dan 40 landen, wordt Veldeman wereldwijd erkend als één van de meest prestigieuze tentenbouwers.


Ontdek meer over de Veldeman Event Solutions voor evenementen, festivals, beurzen en privéfeesten.

Neem contact op met Veldeman

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Veldeman zal z.s.m. contact met u opnemen.