INTERTENTINTERTENT
Back Back Locaties

INTERTENT

  • Gaasterland 22
    1948 RG, Beverwijk

    Tel: 0251 216 695

  • INTERTENT

In het kort

  • innovatief
  • kwalitatief
  • klantgericht
  • creatief
Ga naar de website

Intertent

Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende evenementen en zakelijke toepassingen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd. Wij accommoderen privéfeesten, zakelijke events, tijdelijke opslag, bedrijfspresentaties en festivals. Er is geen wereld die Intertent niet kent. En dat werkt twee kanten op. Uw wereld is onze wereld. 

‘Beloven is doen’

Bij Intertent denken we niet in meters, maar in kostenbewuste en stijlvolle oplossingen voor elke situatie. We werken met de nieuwste technieken, die intern worden ontwikkeld. Onze producten stralen kwaliteit uit, zijn altijd schoon en worden met de grootste zorgvuldigheid geplaatst. Al het materiaal is samengesteld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen. Onze combinatie van vakkennis, visie en innovatie maakt Intertent anders dan anderen. Wij garanderen kwaliteit, perfectie en klantgerichtheid. En beloven = doen!

Intertent is ISO-9001 en VCA gecertificeerd en werkt voor klanten als: Dance Valley, SAIL Amsterdam, Best Kept Secret, Taste of Amsterdam, TCS Amsterdam Marathon, Special Olympics Amsterdam, Johan Cruyff Foundation, de Euro Hockey League en UEFA Champions League.

Bekijk alle mogelijkheden op Intertent.nl    

 

Neem contact op met INTERTENT

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van INTERTENT zal z.s.m. contact met u opnemen.