Goesting Events & TrainingenGoesting Events & Trainingen
Back Back Groepsuitjes

Goesting Events & Trainingen

  • De Trompet 1530
    1967 DB, Heemskerk

    Tel: 0251 200 038

  • Goesting Events & Trainingen

In het kort

  • Unieke concepten
  • Groei teweeg brengen
  • Leiderschap ontwikkelen
  • Groepsdynamiek versterken
Ga naar de website
Prikkel, verfris en motiveer uw team
Leiderschap ontwikkelen, zelfsturing optimaliseren, groepsdynamiek versterken, vertrouwen vergroten: wat u ook wilt bereiken, de theorie haalt het niet bij de praktijk. Je leert elkaar echt beter kennen en het persoonlijke en gemeenschappelijke doel wordt scherper en duidelijker. 
 
Goesting werkt samen met bijzondere partners waardoor elk event of training een ware belevenis wordt. Denk bijvoorbeeld aan een training met de KNRM voor een gesimuleerde reddingsactie op zee. Of de politieacademie in Ossendrecht, de Boswachtershut van Natuurmonumenten, het prachtige Grand Hotel Huis ter Duin of Landgoed Duin & Kruidberg. De bijzondere dynamiek en identiteit van dit soort locaties is verfrissend en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij dagen het bedrijfsleven uit om uit de vergaderzaal te stappen en op één van onze prachtige locaties een onvergetelijke dag te beleven. Of misschien heeft u zelf een mooie plek op het oog?
 
Plezier, competitie en inhoud
Benut de tijd met elkaar optimaal en geef tijdens een meeting ook aandacht aan het team.  Er zit winst in het verbinden van mensen en in samen iets beleven. Naast onze sportieve events met o.a. Power kiten, Branding Raften, Judo, Zandsculpturen, Beach Golf, Schermen en je eigen Beach House bouwen, werken wij graag aan teams die willen groeien. Door middel van onze TeamDynamics of tijdens het unieke Life Rescue programma bijvoorbeeld…
 
Life Rescue op de Noordzee 
De Life Rescue is een gesimuleerde reddingsactie. Samenwerken op de onvoorspelbare zee betekent: plannen maken, rollen verdelen en risico’s nemen. Dan heeft de redding de grootste kans van slagen. Goesting heeft samen met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een training ontwikkeld, waarbij de teams een reddingsactie uitvoeren. In deze levensechte situatie wordt de samenwerking en het vertrouwen flink op de proef gesteld. Uit ervaring weten wij dat leren en ontwikkelen pas ècht gebeurt als men buiten de comfortzone treedt. 
 
Goesting kan…
• Creatief meedenken binnen het doel van de dag
• De grens opzoeken met optimale veiligheid
• Snel schakelen door klein betrokken team 
• Unieke concepten bedenken en realiseren, zoals het zelf bouwen van Beach House, Duinpaviljoen of Natuurhotel
• Een bivak organiseren in Nederlands natuurgebied of in het buitenland
• Echt verandering en groei teweeg brengen bij (management) teams
 
Goesting ontwikkelt trainingen en organiseert events op maat die passen bij elk bedrijf en bij elk vraagstuk. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat er in uw team ook goesting ontstaat!

Neem contact op met Goesting Events & Trainingen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Goesting Events & Trainingen zal z.s.m. contact met u opnemen.