ExperienCityExperienCity
Back Back Groepsuitjes

ExperienCity

 • Garderenseweg 134-136
  3888 LD Uddel

  Tel: 0577 401 506

 • ExperienCity

In het kort

 • Keuze uit meer dan 25 activiteiten
 • Beleef uniek elektrisch vervoer
 • Avondprogramma's, teambuilding en workshops
 • Programma op maat mogelijk
 • Centraal op de Veluwe

Ga naar de website

Centraal op de Veluwe, naast het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland, vindt u ExperienCity. Een prachtige locatie in Uddel waar uiteenlopende evenementen starten en eindigen. De locatie beschikt over een mooie veranda, picknicktafels en een geheel in stijl ingerichte ontvangstruimte.

U heeft de keuze uit meer dan 25 activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld met uniek elektrisch vervoer de mooiste plekjes van de Veluwe ontdekken. Fiets met de Loopfiets (echt waar, lopen op de fiets) richting Kasteel Staverden, stap op de E-step richting Garderen of geniet met de geruisloze Twizy van de uitgestrekte bossen.

Maar ook laser kleiduivenschieten, handboogschieten, klootschieten, darten, tafelvoetbaltoernooi, teambuilding en workshops behoren tot het diverse aanbod. Liever een avondprogramma? Wat dacht u van een leuke spelshow als ‘Jongens tegen de meisjes’. Wie worden de winnaars in deze eeuwenoude strijd? Of maak er een hilarische oranjeavond van met Hollandse spelletjes en vragen tijdens de ‘I love Holland show’.

ExperienCity beschikt over eigen horeca. Hierdoor kunnen wij uw complete dagje uit verzorgen. Het is zelfs mogelijk om uw evenement af te sluiten met drankje en een heerlijk verzorgde BBQ.

Een uitje bij ExperienCity staat dus gegarandeerd voor ontspanning en plezier in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland!

Neem contact op met ExperienCity

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van ExperienCity zal z.s.m. contact met u opnemen.