Catalyst Teambuilding (Windshift)Catalyst Teambuilding (Windshift)
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Catalyst Teambuilding (Windshift)

  • Tingietersweg 109
    2031 ER Haarlem

    Tel: 023 844 9260

  • Catalyst Teambuilding (Windshift)

In het kort

  • Ontwikkel teams en mindsets
  • Teambuilding via gamification en de kracht van spelen
  • Onze programma's zijn een investering in jullie toekomstig resultaat

Ga naar de website

Teambuilding Activiteiten

Teambuilding games kunnen een belangrijke bijdrage leveren bij het creëren van effectieve teams en het verbeteren van soft-skills. Een activiteit die past bij een thema of bij de ontwikkel behoefte van een team maakt het zelfs een strategisch instrument. Teams zijn net zo divers als de mensen die er deel van uitmaken. We hebben teambuilding-spellen die speciaal zijn ontworpen voor virtuele teams, hybride teams en activiteiten die rekening houden met physical distancing. En natuurlijk houden we als sociale wezens graag van face to face, dus we hebben een scala aan soorten evenementen, van muziek en creativiteit tot zakelijke games.

 Een greep uit ons aanbod:

CSI Home Office

CSI La Hacienda - Remote

CSI Space Odyssey

Global Innovation Game - Digital

Go Team Wellbeing

Race Around the World

Swipe Face

The Infinite Loop - Online

Door globalisering neemt het werken op afstand snel toe. Zelfs voor Covid-19 werd al geschat dat werken op afstand met 43 % zou toenemen tot 2023 . De effectiviteit van teams kent dezelfde principes voor werken in één kantoor of voor werken op afstand. Teams op afstand kennen specifieke uitdagingen als het gaat om effectieve communicatie, motivatie, gedeelde cultuur en verbondenheid. Een effectief team wordt geleid door een leider die de basis regels uitzet, samen met de communicatie kanalen en die zorgt voor een positieve team spirit. Zelfs als je vanaf huis werkt.

Neem Contact Op

Een teambuilding-evenement plannen? Neem contact op met onze vriendelijke Catalyst Nederland-team voor een GRATIS conceptontwikkeling en offerte. Laat ons uw vereisten en gewenste resultaten weten. Laat de juiste teambuildingactiviteit ontwerpen voor uw team.

Neem contact op met Catalyst Teambuilding (Windshift)

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Catalyst Teambuilding (Windshift) zal z.s.m. contact met u opnemen.