FlyboardWorldFlyboardWorld
Back Back Evenementenbureaus

FlyboardWorld

  • Oude Haagseweg 18
    1066 BW Amsterdam

    Tel: 0622 364 738

  • FlyboardWorld

In het kort

  • Unieke ervaring
  • Gegarandeerd succes
  • Gediplomeerde instructeurs

Ga naar de website
Heb je je weleens afgevraagd hoe het voelt om een dolfijn te zijn? Hoe het zou zijn om door het water te schieten, de lucht in te springen en weer terug onder de golven te duiken? Met flyboarden kun je het nu echt ervaren! 
 
Bedrijfsuitje of side event
Wij zijn gespecialiseerd in het geven van flyboardlessen. Wij organiseren jaarlijks veel bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Dit doen wij op onze vaste locatie in Amsterdam aan het Nieuwe Meer. Echter kunnen wij ook naar u toe komen en de lessen op locatie verzorgen. De flyboardlessen zijn ook met veel andere activiteiten te combineren zoals bumperballen, sloep varen en suppen. 
 
Flyboard, Hoverboard of jetpack show
Wil je jouw evenement of feest compleet maken met een spetterende flyboardshow van het FlyboardWorldteam? Onze getrainde atleten maken jouw evenement of (bedrijfs)feest compleet. Laat het publiek versteld staan van de adembenemende performance. Een hoverboard of jetpack-demonstratie behoort ook tot de mogelijkheden en is zeker net zo spectaculair!
 
Vliegen over het water. Het is een adembenemend gezicht. Wil je jouw merk of evenement in de schijnwerpers zetten? Een show van FlyboardWorld geeft je evenement een boost! De stunts die gedaan worden zijn spectaculair en zullen de mensen niet snel vergeten!
 

Neem contact op met FlyboardWorld

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van FlyboardWorld zal z.s.m. contact met u opnemen.