Back Back Locaties

Partyschepencentrale

  • Leuvehaven 68
    3011 EA Rotterdam

    Tel: 010 414 6728


Ga naar de website
Een geslaagd varend evenement begint bij de keuze van het juiste schip. De Partyschepencentrale helpt u bij het maken van die keuze. Uit meer dan 70 schepen wordt met u het schip geselecteerd dat optimaal aansluit op uw wensen. Uw feest of evenement wordt vervolgens perfect georganiseerd en tot en met de uitvoering door de Partyschepencentrale begeleid. Geen tijdrovende speurtocht. U heeft één aanspreekpunt met optimaal resultaat.
Onze partyschepen lenen zich voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Van piratenfeest tot varend vergaderen in een omgeving waar u niet gestoord wordt.

Catering
De schepen zijn uitgerust met alle comfort en sfeervol ingericht om een geheel verzorgde tocht, inclusief complete culinaire invulling, mogelijk te maken.

Arrangementen
De Partyschepencentrale heeft een veelheid aan arrangementen voor een geslaagd evenement beschikbaar. Graag doen wij u een op uw doelstelling afgestemde suggestie. Van geheel verzorgde sportieve zeildag op het IJsselmeer tot een architectuurcruise langs de highlights van het vernieuwde Rotterdam.

Extra faciliteiten
Entertainment kan geheel door de Partyschepencentrale worden verzorgd. Met de opdrachtgever wordt geselecteerd met als bepalende factoren het doel van de opdrachtgever en de randvoorwaarden die voor het gekozen schip gelden.

Vlootinformatie
Luxe partyschepen 30 tot 1500
Nostalgische salonboten 30 tot 200
Historische zeilschepen 15 tot 125
Schepen voor presentaties 30 tot 1500

Neem contact op met Partyschepencentrale

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Partyschepencentrale zal z.s.m. contact met u opnemen.