Canal Cruises BookingCanal Cruises Booking
Back Back Locaties

Canal Cruises Booking

 • Ambachtsweg 10A
  1474 HW Oosthuizen

  Tel: 088 299 99 20

 • Canalcruises Booking

In het kort

 • Exclusieve rondvaart experience
 • Transparant, helder en eerlijk
 • Voor uw High-end gezelschappen
 • Culinaire verassingen op de grachten van Amsterdam
 • Veel verschillende arrangementen

Ga naar de website

Canal Cruises Booking is hét boekingskantoor voor culinaire rondvaarten in Amsterdam! Maak een keuze uit de vele mooie arrangementen en laat u verrassen aan boord van een van onze schepen, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de Amsterdamse grachten! Wij verzorgen u en uw (particuliere of zakelijke) gezelschap. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van deze unieke ervaring!

Ook wanneer de ervaring nog nét iets exclusiever moet zijn of wanneer u uw huwelijksfeest op een bijzondere wijze wilt vieren kunt u terecht bij Canal Cruises Booking.

 • Canalcruises Booking
  Canalcruises Booking
 • Canalcruises Booking
  Canalcruises Booking

Op zoek naar het gevoel van luxe op het water? Wij maken uw exclusieve rondvaart ervaring geheel op maat. Nét dat beetje extra; een luxe champagne-vaart met oesters en een strak modern interieur, een walking dinner met uw gezelschap, een uitgebreid 8 gangen sit-down diner of diner met sterrenchef aan boord? We maken een voorstel op maat voor u en uw gezelschap. De boot wordt volledig omgebouwd naar u wensen, we serveren naar uw smaak en kunnen zelfs zorgen voor modellen die de gerechten serveren.

Een feest met DJ aan boord? Dansen op de Amsterdamse grachten met een volledig uitgelichte boot, bites passend bij uw feest en de beste wijnen en champagnes. Ook dat is mogelijk bij Canal Cruises Booking. Van klassieke violisten tot moderne semi akoestische bands, in een romantische of moderne inrichting naar uw smaak, het kan allemaal aan boord van onze boten. Uiteraard is de hospitality aan boord altijd van uiterst hoge kwaliteit en wordt alles met zorg en creativiteit bereid. De boten zijn altijd tip top in orde en omgetoverd tot een waar sprookje. Kortom: wij zijn dé partner voor uw exclusieve rondvaart event op het water. Benieuwd naar de mogelijkheden, klik hier. Neem gerust contact op via 0299 402 034 of mail naar info@nh-catering.nl.

Neem contact op met Canal Cruises Booking

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Canal Cruises Booking zal z.s.m. contact met u opnemen.