Buro Sambal -  GoodiebagsBuro Sambal -  Goodiebags
Back Back Promotionele artikelen

Buro Sambal - Goodiebags

  • Van Cleeffkade 15
    1431 BA Aalsmeer

    Tel: 0641 296 504

  • Buro Sambal -  Goodiebags

Ga naar de website
Buro Sambal is een merken-activatie bureau, gespecialiseerd in het samenstellen van goodiebags voor evenementen. Of het nu een filmpremière, modeshow, gala of vakbeurs betreft, met een database van ruim 800 merken staat Buro Sambal garant voor een sexy goodiebag met relevante inhoud! Geen flyers en folders, balpennen of stickers, maar echte producten waar je plezier aan beleeft!
 
Sinds 2015 is Buro Sambal ook internationaal actief met vaste, terugkerende afnemers in België en Duitsland. Later dit jaar volgt ook Spanje (Ibiza). 
 
Buro Sambal is bekend om haar goodiebags voor onder andere de Gooische Vrouwen premiere-goodiebags, De laatse twee Bond-films, Star Wars en Batman vs Superman.
 
Naast goodiebags verzorgt Buro Sambal ook activaties op andere vlakken: Promotieteams, Hostesses en ludieke beurs-acts, zoals onlangs nog The Toilettes Act op het Horeca Gala in de RAI. Ook was Buro Sambal het bureau dat de Diamanten Ouevre Awards van Joop Braakhekke realiseerde en is het bureau gespecialiseerd op het gebied van brand-mediation, waarbij zij nieuwe verkooplocaties creëren voor merken op evenementen-locaties.

Neem contact op met Buro Sambal - Goodiebags

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Buro Sambal - Goodiebags zal z.s.m. contact met u opnemen.