FON EventsFON Events
Back Back Evenementenbureaus

FON Events

  • Postbus 5140
    6802 EC Arnhem

    Tel: 026 202 4020


Ga naar de website

Het introduceren van een product, het activeren of binden van relaties, het motiveren of belonen van medewerkers, het vieren van een jubileum; FON Events bedenkt voor elke gelegenheid een concept op maat. Als onafhankelijk eventbedrijf kan FON Events optimaal inspelen op uw wensen en voorkeuren. Voor elk project stellen we een team samen van de beste specialisten. Betrokken en gepassioneerde medewerkers, die voor het ultieme resultaat gaan. Indien nodig, huren we externe expertise in. We hebben korte lijnen met een reeks betrouwbare partners op het gebied van food, entertainment, creatieve concepting, communicatie, et cetera. Daardoor kunnen wij een totaalproduct leveren en u geheel ontzorgen. 

Een event is live communicatie; het is de plek waar mens en merk elkaar ontmoeten. Talloze details bepalen of die ontmoeting het gewenste effect oplevert: het product, de locatie, catering, entertainment, styling, techniek. FON Events slaagt er in om al deze onderdelen samen te smeden tot een event met maximale impact. Als expert in de ontwikkeling en realisatie van live ontmoetingen is FON Events voor veel bedrijven het verlengstuk van de afdeling Communicatie 

FON Events organiseert events in alle soorten en maten. Van privéfeesten tot events voor bedrijven, instellingen en organisaties. Voor elke bijeenkomst bedenken we een concept op maat, dat aan uw doelstellingen beantwoordt en dat uw verwachtingen overtreft.

FON Events maakt het u graag gemakkelijk. Wij zorgen voor korte lijnen, een optimale communicatie, permanente kwaliteitsbewaking en een gunstige prijsstelling. Wellicht organiseert u uw evenement voor een deel zelf en zoekt u advies en ondersteuning van een professionele eventpartner. Ook dan staan we met hetzelfde enthousiasme en beleving voor u klaar!

FON Events heeft events verzorgd voor onder meer Bostik, gemeente Overbetuwe, Heinz, KlokGroep, Niesta Dakwerken, Philips, Shell, Solar en Vitens. 

  • FON Events
    FON Events

Neem contact op met FON Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van FON Events zal z.s.m. contact met u opnemen.