Crew On Tour - OmslagfotoCrew On Tour - Omslagfoto
Back Back Uitnodigingstraject

Crew On Tour

 • Fabrieksweg 32a
  5683 PP Best

  Tel: 040 3041 588

 • Crew On Tour | Softwareontwikkelaar - Logo

In het kort

 • Ontwikkeling van Websites, Apps & Software
 • Alles gebeurt in-house
 • Praktische ervaring in Eventmanagement
 • Transparant advies over ICT-vraagstukken
 • Persoonlijke Klantenservice

Ga naar de website

Dé ICT-partner voor events

Het team van Crew On Tour ontwikkelt systemen, websites, webtools en mobiele applicaties voor bedrijven en instanties op maat, zodat zij hun business kunnen digitaliseren. In het verleden heeft Crew On Tour gefunctioneerd als uitzendbureau in de veelzijdige eventbranche. Hierdoor zijn zij in staat om hun praktijkervaring te combineren met theoretische vakkennis over technologieën. Dit leidt tot innovatieve software die perfect aansluit op de behoeften van organisaties & toeleveranciers binnen de eventbranche. 

 • Crewtool Mock-up - Crew On Tour
  Crewtool Mock-up - Crew On Tour
 • Eventtool - Screenshot - Crew On Tour
  Eventtool - Screenshot - Crew On Tour
 • Gaia mock-up - Crew On Tour
  Gaia mock-up - Crew On Tour

Sinds 2015 werkt Crew On Tour samen met uiteenlopende klanten en partners binnen de evenementenbranche. Zo faciliteert het bedrijf podiumbouwers, horecabedrijven, evenementenorganisaties, decorateurs en uitzendbureaus door het ontwikkelen van ICT-oplossingen op maat.

Software ontwikkeling
Hun expertise ligt voornamelijk bij het ontwikkelen van systemen voor personeelsplanning, projectmanagement, voorraadbeheer & transportplanning. Het bedrijf heeft in het verleden uiteenlopende modules ontwikkeld, waardoor een systeem op maat in no-time gebouwd wordt. Daarnaast heeft Crew On Tour haar eigen gastenlijstsysteem gebouwd dat gebruikt kan worden door evenementen, clubs, congressen & festivals.

Websites & Webshops
Vervolgens staat het bureau ook klaar voor het bouwen van prachtige websites of webshops. Hierbij biedt het bedrijf de mogelijkheid om een compleet eigen thema te ontwikkelen, zodat het gehele design uniek is. Natuurlijk kunnen zij ook een website of webshop bouwen op basis van een WordPress thema.

Mobiele apps
Mobiele apps worden iedere dag intensief gebruikt door jong en oud. Ze maken ons leven makkelijk en de wereld toegankelijk. Crew On Tour heeft een groot portfolio aan apps voor festivals, zoals het festival Hockeyloverz. Hierbij is er interactie mogelijk gemaakt tussen duizenden bezoekers door middel van een Tinder-achtige swipe & chat module.

Opdrachtgevers
Het bedrijf is voornamelijk actief in de festivalbranche. Crew On Tour levert software voor een aantal leveranciers die uiteenlopen van kleine crewleveranciers tot grootschalige verhuurders. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Maximum Group, 4Light Showprojects, Create!, Interstage, Brink Verkeer, FlexStage, Stage-Crew & Kitchen Staff.

'Heb jij een vraagstuk dat opgelost kan worden met een app, website of softwarepakket? Daag ons uit en wij denken graag met je mee!' 

Neem contact op met Crew On Tour

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Crew On Tour zal z.s.m. contact met u opnemen.