supperclubsupperclub
Back Back Locaties

Supperclub

  • Singel 460
    1017 AW Amsterdam

    Tel: 020 344 6400

  • Logo supperclub

In het kort

  • Middenin het centrum van Amsterdam;
  • 260-graden beamers;
  • In-house ervaren creatief team.

Ga naar de website

Jouw evenement middenin het centrum van Amsterdam

 

De supperclub is een Nederlands concept dat inmiddels verspreid is over de hele wereld. De supperclub is onmogelijk in één woord te vangen. Het is een restaurant, cocktailbar, club en een professionele evenementenlocatie in één.

De locatie

 supperclub bevindt zich middenin het centrum van Amsterdam. Hier vlak naast het Koningsplein ontvouwt zich de entree naar een helderwitte zaal met bovenop een mooie klassiek moderne vide. De witte zaal kan, met behulp van 260-graden beamers, getransformeerd worden tot elke mogelijk sfeer, kleur en setting.

Team

 supperclub heeft veel succesvolle evenementen gehost, zoals productlanceringen, modeshows, culinaire events, presentaties, exposities en clubnachten.


supperclub beschikt over eigen in-house catering, professionele chefs en een professioneel creatief team met meer dan 20 jaar ervaring. Het catering team kan de meest bijzondere gerechten bereiden. Wat dacht je van een walking dinner of een 3-, 4-, of 5-gangendiner? Het creatieve team is in staat om hypnotiserende performances geven en de meest waanzinnige concepten te bedenken voor jouw evenement.

Kortom, alles is mogelijk voor een evenement waar nog lang over nagepraat wordt.

Neem contact op met Supperclub

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Supperclub zal z.s.m. contact met u opnemen.