Back Back Verhuur

Van Ham Tenten & Podia

  • Rootven 30
    5531 MB Bladel

    Tel: 0497 383 990

  • Van  Ham Tenten & Podia

Ga naar de website
Veiligheid en aansprakelijkheid spelen een steeds grotere rol binnen evenementen. Wanneer is een tent, podium of constructie veilig? Wat te doen bij noodweer? Van Ham Tenten & Podia B.V. bouwt tenten, speciale structuren, binnenpodia, buitenpodia, hijstorens, videostoelen en overige stellages, compleets met stagebarriers, balletvloer, backdrops, ramps etc.

Bij de tenten zit standaard een bouwboek. Alle mogelijke Layher-structuren en –podia worden in eigen huis ontworpen, 3D getekend en gevisualiseerd en worden waar nodig voorzien van een berekening tot windkracht 8. Dit alles om de klant te voorzien in unieke podia of constructies en wellicht nog veel belangrijker, dat vooraf bepaald is dat deze objecten veilig zijn, zodat de klant ’s avonds de site met een veilig gevoel kan verlaten.

Daarnaast adviseert Van Ham ook over wat te doen met situaties bij hoge windsnelheden, zoals ontruimen, tenten volledig sluiten en banners verwijderen uit stellages. Ook is het zelfs nog mogelijk om een mobiel weerstation op uw site te plaatsen welke online kan worden uitgelezen.

Neem contact op met Van Ham Tenten & Podia

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Van Ham Tenten & Podia zal z.s.m. contact met u opnemen.