Time to SpeakTime to Speak
Back Back Online events

Time to Speak

 • Zuideinde 16 BG
  7941 GH Meppel

  Tel: 085 023 0597

 • Time to Speak

In het kort

 • Creatief, wij verassen de klant met impactvolle events
 • Professioneel, wij zijn een fullservice organisator van het totale event
 • Innovatief, ons unieke platform biedt grenzeloze mogelijkheden
 • Specialisten, wij bieden een unieke mix van specialisten voor de opdrachtgever

Ga naar de website

Onze missie
Time to Speak is hét zakelijk fullservice evenementenbureau van de toekomst. Wij helpen bij het organiseren van impactvolle, live, online of hybride events. Wij weten hoe de evenementen van de toekomt eruit moeten zien. Wij hebben de ideeën om organisaties op innovatieve wijze (weer) in beeld bij en in verbinding te brengen met hun doelgroep. Daarbij maken we gebruik van onze unieke eventplatform dat we voor elke opdrachtgever personaliseren. Onze professionals denken vanuit de inhoud, doelen en resultaten op elk niveau mee over de complete invulling en aankleding van een event. Door onze onestopshop formule worden opdrachtgevers compleet ontzorgd. Allemaal met één doel: Wij maken van een traditioneel event een event vol beleving en impact

Onze visie

In een samenleving die steeds sneller digitaliseert is het belangrijk om in beeld bij én verbinding te blijven met stakeholders. De wereld draait namelijk om beleving. Wij geloven in een toekomst waarin online, live en gecombineerde events (hybride) blijven bestaan en opnieuw worden uitgevonden. Met aandacht, flexibiliteit, kwaliteit en onze onestopshop formule in combinatie met ons unieke eventplatform creëren we impactvolle events. We staan voor lef en durven te innoveren. Zo blijven we continu een stap vooroplopen en zijn we in staat om events duurzaam in te richten.

Hét evenementenbureau van de toekomst!

 • Hoe blijf ik in beeld bij mijn klanten?
 • Hoe blijf ik relevant voor mijn leden en achterban?
 • Hoe houd ik mijn medewerkers betrokken?
 • Hoe voeg ik waarde toe voor mijn relaties?

 Allemaal vragen waar ieder bedrijf, organisatie of vereniging mee te maken heeft. In een maatschappij die steeds sneller digitaliseert en waarin aandacht en tijd steeds schaarser worden, is het belangrijk om in beeld en contact te blijven met uw stakeholders.

 Een event biedt het antwoord op deze vragen. Dat moet dan wel een impactvol evenement zijn: onderscheidend, dynamisch, toegankelijk en volledig de moeite waard voor bezoekers om hun tijd en aandacht aan te besteden.

En dat is nu precies waar Time to Speak u bij helpt!

Neem contact op met Time to Speak

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Time to Speak zal z.s.m. contact met u opnemen.