EventInsight - maak van bezoekers weer deelnemersEventInsight - maak van bezoekers weer deelnemers
Back Back Online events

EventInsight

 • Atoomweg 2H
  9743 AK Groningen

  Tel: 050 211 3693

 • EventInsight - maak van bezoekers weer deelnemers

In het kort

 • Jouw eventverbeteraar
 • Creeër interactie
 • Zorg voor inzichtelijke data
 • Proactieve hulp vanuit 200 events ervaring

Ga naar de website

EventInsight verbetert events door middel van onze nieuwsgierigheid en zinvolle innovaties. Wij zorgen voor meer connecties op jouw event, maken inzichtelijk waarom bezoeker op jouw event (terug)komen, wij kijken samen met de organisatie of de doelen van de organisatie zijn bereikt en dat alles niet alleen door het inzetten van onze tools, maar juist ook met onze hulp, waarmee we ervoor zorgen dat jullie het maximale eruit halen. 

Ieder event is uniek
Wij verbeteren heel veel verschillende eventementen. Of je nou een dag organiseert voor jouw klanten, een wetenschappelijke conferentie organiseert van 5 dagen of een vakbeurs met 10.000 bezoekers, EventInsight heeft met veel events ervaring. Onze kracht ligt in het weten hoe en wanneer wij events kunnen verbeteren. Wij zijn altijd graag eerlijk en oprecht, al betekent dat soms dat je nee moet zeggen tegen een opdracht omdat wij dat event niet (verder) kunnen verbeteren. Wil je weten of wij jouw event ook kunnen verbeteren, neem dan vrijblijvend contact op met ons!

 • Persoonlijke Interactie
  Persoonlijke Interactie
 • Speeddaten
  Speeddaten
 • Connecties vastleggen
  Connecties Vastleggen
 • Communicatie met bezoeker
  Communicatie met bezoeker
 • Feedback
  Feedback
 • Mijn netwerkoverzicht
  Mijn netwerkoverzicht

Creëer interactie
Biedt bezoekers toegevoegde waarde door het maken van meer en relevantere connecties. Bezoekers kunnen dit zowel voor, tijdens als na jouw event doen. Daarnaast ondersteund EventInsight met extra tools en hulp om ervoor te zorgen dat mensen zoveel mogelijk met elkaar in contact komen!

Ontvang data inzichten
Maak met data inzichtelijk hoe je jouw event relevant houdt voor bezoekers. Weet precies waarom jouw bezoeker komt en misschien nog wel belangrijker, weet waarom jouw bezoeker terugkomt. Daarnaast zorgt EventInsight altijd samen met de organisatie een evaluatie om samen te kijken of de doelen van de organisatie echt bereikt zijn. Uiteindelijk draait het om wat de organisatie wilt bereiken en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat wij op die manier events verbeteren.

Event Consultancy
Onze Event Consultants, met meer dan 200 events ervaring, denken en helpen proactief mee aan jouw event. Samen werken we ieder dag aan nog betere events. 89% van onze huidige gebruikers komen terug voor hun volgende event!

Laat de technologie van EventInsight voor je werken om ervoor te zorgen dat jouw event nog relevanter, unieker en onderscheidender wordt. Voorafgaan aan jouw event kijken we precies wat jij nodig hebt en creëren wij samen een unieke bezoekerservaring. Neem contact op met ons voor meer informatie!

Neem contact op met EventInsight

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van EventInsight zal z.s.m. contact met u opnemen.