event software aanmelder.nlevent software aanmelder.nl
Back Back Online events

aanmelder.nl

 • Phoenixstraat 28b
  2611 AL Delft

  Tel: 015 240 0119

 • aanmelder.nl event software

In het kort

 • Professionele alles-in-1 event software
 • ISO27001 gecertificeerd
 • Tickets, betalingen, administratie
 • Meer dan 25.000 events georganiseerd met aanmelder.nl
 • On-site badgeprinting

Ga naar de website

Software om professionele evenementen te organiseren
Met aanmelder.nl organiseer je zakelijke evenementen online. Of het nu gaat om een congres, beurs of netwerkevenement, jij hebt controle over het proces. Deelnemersregistratie met uitnodigingen, eventwebsite, tickets, betalingen en statistieken. Bij aanmelder.nl staat dataveiligheid op 1. Daarom zijn we ISO27001 gecertificeerd. Met ons certificaat zorgen we ervoor dat de evenementen van onze opdrachtgevers voldoen aan de AVG/GDPR wetgeving.

Dynamisch aanmeldformulier
Deelnemers willen alleen de vragen zien die van toepassing zijn. Maak online gemakkelijk een flow in het aanmeldformulier met deelsessies, lunchopties, overnachtingen en kortingscodes. Je kunt deelnemersgroepen maken en de communicatie per groep afstemmen. Zo zorg je voor een hoge opkomst op het evenement.

Tickets, betalingen, financiële administratie
Een uitgebreide ticketing- en betalingsmodule: maak e-tickets met QR-codes aan en laat deelnemers op verschillende manieren betalen: iDEAL, PayPal, creditcard, of op factuur betalen. De wens om zakelijk op factuur te betalen is eerder regel dan uitzondering. Met aanmelder.nl houd je gemakkelijk overzicht op de financiële stand van zaken. Stuur automatisch herinneringen naar deelnemers die hun factuur nog moeten voldoen. Je ontvangt 1 verzamelfactuur van alle ticketgelden. Dus géén losse verwerking van tickets in de boekhouding, tel uit je (tijds)winst!

Scan & Badge
De eerste indruk die deelnemers van een event hebben is de entree. Wij hebben Scan & Badge ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de event check-in altijd soepel verloopt. De badge wordt on-site geprint. Laatste wijzingen staan daarom goed op de badge staan én je hoeft niet te zoeken tussen honderden badges. De full-color badges zijn tweezijdig volledig te personaliseren. Scan & Badge is daarom de keuze van Exact Live, TEDx, Jaarbeurs, InnovationQuarter en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van aanmelder.nl? Neem dan contact op met sales@aanmelder.nl of bel 015-2400119. 

Neem contact op met aanmelder.nl

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van aanmelder.nl zal z.s.m. contact met u opnemen.