event software aanmelder.nlevent software aanmelder.nl
Back Back Online events

aanmelder.nl

 • Phoenixstraat 28b
  2611 AL Delft

  Tel: 015 240 0119

 • aanmelder.nl event software

In het kort

 • Professionele alles-in-1 event software
 • ISO27001 gecertificeerd
 • Tickets, betalingen, administratie
 • Meer dan 25.000 events georganiseerd met aanmelder.nl
 • On-site badgeprinting

Ga naar de website

Aanmelder.nl - Eenvoudig evenementen organiseren

aanmelder.nl ontwikkelt software voor evenementen. Complexe vraagstukken vertalen we naar eenvoudige oplossingen. De software is zo ontworpen dat jij als gebruiker de controle bewaart en zelf aan de slag kan met het product. Samen worden we slimmer. Wij helpen jou bij het perfectioneren van je zakelijke evenement.

Event Management Software

Registratie, communicatie en administratie is allemaal geregeld met aanmelder.nl. En dit allemaal volledig in eigen huisstijl. Zorg voor een sterke eerste indruk met gepersonaliseerde aanmeldformulieren en een indrukwekkende website. Jouw deelnemers zijn verzekerd van een soepel registratieproces terwijl jouw administratie deels wordt geautomatiseerd. Je kunt zelf aan de slag met de software, je hebt geen hulp van ons nodig. Ben je toch op zoek naar advies? Dan staan onze support collega's voor je klaar.

Twijfel je nog? Geen probleem! Je kunt onze software vrijblijvend testen en je evenement volledig inrichten zonder dat je gebonden bent aan kosten. Pas als jouw evenement gepubliceerd is en de eerste registraties binnen komen, wordt er een vaste prijs per registratie in rekening gebracht.

Scan & Badge

Een professionele eerste indruk tijdens je evenement. Wij hebben Scan & Badge ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de event check-in altijd soepel verloopt. De badge wordt on-site geprint. Eventuele laatste wijzigingen worden direct doorgevoerd. Je kunt kiezen uit 3 type badges die allemaal tweezijdig geprint kunnen worden. Bovendien kun je ze volledig personaliseren. Wij brengen de printers naar je toe en onze engineer helpt je bij de instalatie van de printers.

Online Event Platform

Organiseer een professioneel en interactief evenement met het Online Event Platform van aanmelder.nl. Ontvang deelnemers in de lobby, presenteer in de verschillende ruimtes en koppel mensen aan elkaar in de netwerkcaroussel. Onze Event Managers begeleiden jou en sprekers bij de technische onboarding van het systeem, zodat jij verzekerd bent van een succesvol online evenement.

Event Streaming

Zorg voor een fijne kijkervaring door te kizen voor Event Streaming. Apparatuur en digitale stream in één MET ingebouwde software die de beelden automatisch on-site monteerd. Je hoeft enkel de plek van de camera's aan te wijzen en de stream is geregeld. De software wisselt af tussen 2 camera's en volgt de spreker over het podium. Zo creeër je een dynamisch beeld en verhoog je de aandacht van de kijker.

 

Contact

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van aanmelder.nl? Neem dan contact op met sales@aanmelder.nl of bel 015-2400119. 

Neem contact op met aanmelder.nl

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van aanmelder.nl zal z.s.m. contact met u opnemen.