TSC Crowd ManagementTSC Crowd Management
Back Back Personeel

TSC Crowd Management

  • Krommewetering 21
    3543 AP UTRECHT

    Tel: 030 303 1903

  • TSC Crowd Management

Ga naar de website

U wilt dat uw evenement veilig verloopt en dat uw bezoekers het naar de zin hebben. Daarom is het goed kennis te maken met TSC Crowd Management, toonaangevend in evenementenbeveiliging en publieksbegeleiding. TSC Crowd Management is dé partij voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileumviering, bedrijfsopening, muziekfeest, dinershows of promotionele acties.

TSC Crowd Management verzorgt de service en security tijdens een groot aantal aansprekende evenementen, zoals muziekfestivals, sportwedstrijden en publieksevenementen voor klanten als de Ziggo Dome, RAI Amsterdam, Lowlands en vele anderen. Daarnaast loopt TSC Crowd Management voorop in kennisontwikkeling en -uitwisseling (zoals consultancy en diverse opleidingstrajecten). 
Met een uitgebreid dienstenpakket, variërend van evenement services, evenement beveiliging, verkeersbegeleiding, brandveiligheid, hospitality, object beveiliging, hondenbrigade en consultancy diensten tot onze in house Academy, biedt TSC Crowd Management een passend totaalaanbod voor iedere opdrachtgever.

Samenwerken met TSC Crowd Management betekent daarom: profiteren van de ervaring, kennis en kwaliteit van de vriendelijkste evenementenbeveiliger van Nederland. En door de landelijke dekking heeft TSC Crowd Management altijd medewerkers direct bij u in de buurt.

Maar samenwerken met TSC Crowd Management betekent ook: Service with a smile...

Social Media  

Neem contact op met TSC Crowd Management

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van TSC Crowd Management zal z.s.m. contact met u opnemen.