Trends for RentTrends for Rent
Back Back Verhuur

Trends for Rent

  • Joan Muyskenweg 34
    1114 AN Amsterdam

    Tel: 088 655 4390

  • Trends for Rent

Ga naar de website

Trends for Rent  de nieuwe stijl in partyverhuur, zorgt met hoogstaand design en de beste service voor een unieke uitstraling op elk evenement.

Samen met u streven we naar het beste resultaat. Dat doen we door 24/7 service te verlenen, tijdig en compleet te leveren, met u mee te denken, ons flexibel op te stellen en u tijdens èn na het evenement te begeleiden.
 
De trendsettende meubilairlijn is geheel zelf ontwikkeld door Trends for Rent en daardoor zeer functioneel. De designlijn is in elke setting te plaatsen en zelf samen te stellen, omdat het zo ontworpen is dat alles perfect bij elkaar past.
 
In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogstaand glaswerk, servies, keukenapparatuur, trendy bar- en buffetartikelen, verlichting en sfeerdecoratie materialen. U kunt bij ons ook terecht voor disposables en dranken. Zijn de dranken niet allemaal op na het evenement, dan kunt u deze gewoon weer retourneren. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres om uw evenement compleet te maken!

 

Bezoek nu onze website trendsforrent.nl met onder andere een online webshop van het uitgebreide assortiment en impressies van de door ons uitgevoerde partijen.

Neem contact op met Trends for Rent

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Trends for Rent zal z.s.m. contact met u opnemen.