Party Rent GroupParty Rent Group
Back Back Verhuur

Party Rent Group

  • Am Busskolk 16-22
    D-46395, Bocholt

    Tel: 026 362 3192

  • Party Rent Group

In het kort

  • Creatief
  • Betrouwbaar
  • Innovatief
Ga naar de website
Party Rent: uw partner in meubelverhuur
 
Als event manager is het belangrijk om uw klanten te overtuigen met creatieve concepten. Een mooie en originele event locatie is daarbij een belangrijke bouwsteen. Hoe zorg je ervoor dat deze event locatie omgetoverd wordt tot een prachtig evenement? Party Rent is uw partner in meubelverhuur voor evenementen, beurzen, congressen en feesten. Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier en denkt graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor ieder event. 
 
Tafels en stoelen huren voor evenementen
Voor ieder evenement – groot of klein – beschikt Party Rent over gepast meubilair en ander event equipement voor verhuur. De ingrediënten voor een succesvol evenement. Bij Party Rent realiseren ze zich dat ieder evenement anders is, daarom hebben ze in de loop der jaren met veel zorg een uitgebreid assortiment met meubilair en ander event equipement opgebouwd. Dit bestaat o.a. uit de volgende productgroepen:
    - meubels, zoals tafels, stoelen en loungemeubilair
    - decoratie en verlichting
    - ontvangstbalies en afscheidingen
    - bar- en buffetsystemen
    - keukenmateriaal, warmhoud- en koelsystemen
    - tapijt en vloerbedekking
    - verwarming en logistiek
    - tenten en sanitair units
 
Dienstverlening en service
Naast het innovatieve productaanbod richten we ons op maximale dienstverlening en service; ontzorgen is wat wij doen. Het Key Account Management garandeert transparante communicatie en maakt heldere afspraken. Verder staan onze CAD-tekenaars, op- en afbouwservice en totale event-logistiek u terzijde om te zorgen voor een succesvolle samenwerking. De inrichting en aankleding voor uw volgende event huurt u bij Party Rent. 
 
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze recente events, beurzen, congressen en themafeesten of neem een kijkje op onze website voor het laatste nieuws en inspiratie. 
 

Neem contact op met Party Rent Group

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Party Rent Group zal z.s.m. contact met u opnemen.