Expo Flora Harmelen Expo Flora Harmelen
Back Back Verhuur

Expo Flora Harmelen

 • Dorpeldijk 4e
  3481 GW Harmelen

  Tel: 0348 400 559

 • Expo Flora Harmelen

In het kort

 • Creatief Partnet
 • Sfeerbeleving
 • Verhuur en eigen logistiek
 • Totaalaankleding
 • All in prijzen
Ga naar de website
Uw partner in beurs- en evenementdecoratie:
Expo Flora is decorateur, inrichter en sfeerleverancier. Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuren van meubilair, planten- en bloemendecoraties. Van origine zijn wij beursbloemist, en dat al meer dan 30 jaar. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf wat totale sfeeraankleding kan verzorgen op beurzen en evenementen. Wij verhuren sfeeraankledingen aan voornamelijk organisatoren van beurzen en evenementen.
 
Uw wens, onze kennis: maatwerk
Samen bespreken wij de totaalaankleding / het concept dat u voor ogen heeft.  Zo proberen wij om de juiste sfeerbeleving te creëren. Expo Flora heeft een zeer nauw samenwerkend team met ieders eigen identiteit, waardoor wij als creatief partner u de juiste oplossing kunnen bieden. 
 
Ons gevoel voor sfeer en creativiteit zal er zeker toe bijdragen dat uw wensen op de juiste manier naar buiten worden gebracht. Met ons nieuwe concept ‘Expo Walls’ kunt u nu nog meer uw eigen identiteit aan een beurs of evenement geven. Hoever u onze creativiteit wilt laten gaan, heeft u zelf in de hand. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en een verrassend resultaat. Nieuwsgierig? abonneer dan op ons YOUTUBE kanaal en laat u inspireren!
 
Volg Expo Flora Harmelen op sociaal media YoutubeFacebook, Twitter, LinkedIN én Instagram
 

Expo Flora, Creating the Difference...

Neem contact op met Expo Flora Harmelen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Expo Flora Harmelen zal z.s.m. contact met u opnemen.