Willem de Boer Food & EventsWillem de Boer Food & Events
Back Back Catering

Willem de Boer Food & Events

 • Distributieweg 12
  8304 BJ Emmeloord

  Tel: 0527 684 000

 • Willem de Boer Food & Events

In het kort

 • Verrassende ideeën voor een optimale beleving van uw gasten
 • Catering op maat
 • Culinaire gerechten bereid met streekproducten
 • Vernieuwde concepten voor uw evenement
 • Persoonlijk & betrokken

Ga naar de website

Willem de Boer Food & Events is gespecialiseerd in de verzorging van partycatering en totale organisatie van zakelijke en feestelijke events op locatie. Vanuit ons centraal gelegen hoofdkantoor in Emmeloord werken dagelijks verschillende teams van gespecialiseerde medewerkers op de meest uiteenlopende locaties in heel Nederland.

Wij zijn meer dan alleen een cateraar. Samen met u spreken we alle wensen door en vertalen dit naar een totaalconcept op maat. Wilt u een themafeest? Dan gaan wij dit organiseren. Wilt u een activiteit toevoegen aan bijvoorbeeld een bijeenkomst? Dan regelen wij dit! Wij bieden unieke concepten, gastvrijheid met een glimlach en hebben oog voor detail. Natuurlijk doen we alles op basis van uw wensen en bespreken we alles, zodat we u de dag zelf volledig ontzorgen.

Originaliteit, creativiteit en een perfecte culinaire invulling zijn onze ingrediënten om een event succesvol neer te zetten. De complimenten van uw gasten zijn dan ook niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van de partycateraar en het personeel. De uitstraling en entourage van een event bepalen ook voor een groot deel de juiste beleving van uw gasten.

Wij zien ernaar uit kennis met u te maken en samen vorm te geven aan uw bijeenkomst, feest of event!

Neem contact op met Willem de Boer Food & Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Willem de Boer Food & Events zal z.s.m. contact met u opnemen.