Vineyard (premium catering, events, venues)Vineyard (premium catering, events, venues)
Back Back Catering

Vineyard (premium catering, events, venues)

  • Fermiweg 107
    3542 CC Utrecht

    Tel: 030 303 5577

  • Vineyard (premium catering, events, venues)

In het kort

  • Kwaliteit boven alles
  • Flexibel
  • Ervaren

Ga naar de website

Welkom bij Vineyard

Vineyard Premium Catering is een high-end, full-service cateringlabel waarbij kwaliteit en service bovenaan staan.

Premium catering

De locatie kan een evenementenlocatie, huis of kantoor zijn, maar bijvoorbeeld ook een leeg weiland dat van A tot Z wordt omgetoverd voor de gelegenheid. Hier worden de mooiste menu’s geserveerd door hoogstaande service en gastvrijheid.

Locaties

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsevenement, jubileum, feest of huwelijk? Vineyard is actief op unieke locaties in Midden Nederland. Van kerken tot musea en van paleizen tot buitenplaatsen, stuk voor stuk zijn ze inspirerend. We helpen je graag een locatie te vinden die perfect bij het evenement past.

Vineyard organiseert de catering voor elk evenement met passie, creativiteit én professionaliteit.

Of het nu gaat om een high-end diner op een industriële locatie, een uitgebreide borrel, een bedrijfspresentatie op kantoor, een uniek knalfeest in een weiland of een huwelijk 'aan huis' of in een kasteel. Wat de gelegenheid ook is, bij Vineyard ben je aan het juiste adres als je kiest voor kwaliteit. Ieder menu bereiden wij met de meest verse producten van lokale leveranciers en serveren we feestelijk en met verrassende details uit. Ons doel is om onze gasten een sublieme ervaring te laten beleven. 

 

 

Neem contact op met Vineyard (premium catering, events, venues)

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Vineyard (premium catering, events, venues) zal z.s.m. contact met u opnemen.