vanderLOO party & business eventsvanderLOO party & business events
Back Back Catering

vanderLOO party & business events

  • Noordkade 98
    2741 GA Waddinxveen

    Tel: 0182 623 535

  • vanderLOO party & business events

In het kort

  • Familiebedrijf
  • Persoonlijk
  • Vast contactpersoon
Ga naar de website
Illusies waarmaken, dromen realiseren en geweldige events neerzetten. Dat is wat wij doen. vanderLOO is uw ideale partner als het gaat om exclusieve bedrijfsevenementen, productpresentaties, e.d.. vanderLOO bedenkt, ontwerpt, inspireert, creëert, coördineert, voert uit, realiseert en regelt. Unieke ervaringen met blijvende herinneringen.
 
Alles voor uw evenement
In de combinatie van disciplines schuilt onze meerwaarde. Decor, decoraties, catering en bloemenstylingt: bij ons vindt u alles onder een dak. Met een vast contactpersoon en een continue aanspreekpunt. Er is onvermoeide aandacht voor elk detail. Tot in de uiterste finesses. Wij zorgen goed voor u, uw gasten en allen daarom heen. Zodat het echt bijzonder wordt.
 
Familiebedrijf in de evenementenbranche
Als familiebedrijf zijn wij al tientallen jaren actief in de evenementenbranche. vanderLOO heeft een eigen stempel weten te drukken door in alle opzichten onderscheidend te zijn. Een totaalleverancier. En altijd persoonlijk. Met een team van creatieve duizendpoten en perfectionistische professionals beschikt vanderLOO over een schat aan kwaliteit, ervaring, enthousiasme en expertise. Wij mogen veel terugkomende opdrachtgevers tot onze relatiekring rekenen en het is een eer dat wij bij anderen worden aanbevolen.

Neem contact op met vanderLOO party & business events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van vanderLOO party & business events zal z.s.m. contact met u opnemen.